Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalakon kb.3-4 levélváltás után, ha a fiú felajánlja, hogy meghívja egy nívós étterembe, akkor vajon belemenne a lányok többsége szimpátia esetén vagy sem?
Figyelt kérdés
Ebben az esetben nekem kifejezetten a női társaság volna a cél, hogy több óráig együtt lehessek vele, sokat beszélgethessek vele szemtől szemben, nem pedig egyéb más hátsó szándékból eredően. Aztán ha esetleg nem jönnék be neki annyira, akkor elfogadom, ha azt mondja nekem, hogy többet inkább ne találkozzunk. Ha viszont igen, akkor sem az volna a célom, hogy milyen hamar tudom ágyba vinni (egy frászt), az csak harmadrangú tényező, hogy mikor érzi úgy a lány, hogy már felkészült rá. Nem érdekel, ha együtt vagyunk.2016. dec. 24. 20:05
1/15 anonim válasza:
Ezt honnan tudnánk mi?Kérdezd meg a társkeresős lányokat.
2/15 anonim válasza:
Valószínűleg azt gondolnák, hogy a pénzeddel akarsz villogni. Ha egy átlagos étterembe hívod, több esélyed van.
3/15 anonim válasza:
első randin semmiképp se, de a másodikon még örülnék is neki
4/15 aperitif válasza:
A lányok többsége nevében nem tudok nyilatkozni, de én nem mennék bele. Megkérnélek, hogy inkább legyen az első randi egy kávézóban, vagy cukrászdában.
5/15 anonim válasza:
Én férfiként azt tudom mondani, hogy első alkalomra inkább egy sétával egybekötött kávéra, teára hívd meg a lányt. Ezzel jelzed, hogy nem a vacsorával akarod elkápráztatni. Ha nem jön össze, te sem fizetsz ki egy 10est potyára. Ha meg összejön, akkor még mindig elhívhatod vacsorára egy másik randi alkalmával, de akkor már valszeg nem dobod ki a pénzt az ablakon.
6/15 anonim válasza:
Kérdező, amit a kérdést követő magyarázó szövegben írsz, túlbonyolítod. Mindegy hova hívod el (normális keretek közt, azért nyilván nem temetőbe vagy olajfúrótoronyra), úgyis az számít mennyire vagy kedvelhető és szimpatikus. Ilyen rágörcsöléssel csak elijeszted.
7/15 anonim válasza:
Milyen érdekes, mióta kiírtam a tàrskeresőn,hogy van autóm,meg a típusàt(direkt bem írom le,mert nem azért van,hogy villogjak vele), lakàsom( ez persze,hogy nincs),a havi nettóm 200-350 között van. Egyből többen reagàlnak ,ugy,hogy a képek,adatok,stb ugyan az maradt.:D De ők nem a pénzre mennek, àhhh dehogy :DDD Úgyh kérdező,a vàlasz igen... Még talàn tobb is lehet, mint egy sima randi az nap este... :)
8/15 anonim válasza:
Igen, utolsó, de mekkorát fogsz te koppanni, amikor kiderül, hogy csóró vagy lakás nélkül... megéri?! Értelmes nő erre úgy elhajt a fenébe, hogy csak nézel. Persze, puncivadászatra jó.
9/15 anonim válasza:
Az étterem engem is elijesztene, kávézóval kezdd inkább. Sétálhattok utána stb, ismerkedni ugyanúgy lehet.
10/15 anonim válasza:
Én nem csípném az ötletet. Amúgy sem szeretem a nívós éttermeket, mert nem vagyok oda való. Nem akarnék egész este egy tányér felett feszengve beszélgetni, nem érzem ezt magaménak.
Sokkal szívesebben mennék inkább sétálni egyet, vagy ilyenkor a karácsonyi vásárba, ahol meghívsz egy forralt borra, esetleg valami vízpartra sétálni, ami után beülünk valahova egy forró teára, stb.
Az időtartam nem azon fog múlni, hogy hova viszed a lányt/nőt. Ha szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor magától jön, hogy nem szívesen indultok haza értem azt ő jobbra, te pedig balra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!