Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Párkapcsolatot szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatot szerelem kialakulása után kezdtek vagy elég a szimpátia az érzelmek pedig majd jönnek a szex által?

Figyelt kérdés

Találkozgattam egy férfival sétálgattunk beszélgettünk, és már a második randin elcsattant pár csók.

Azóta pár nap telt el és már pettiingelni akar sőt szex se lenne akadály. Hát ez nekem nagoyn gyors.

Félek belevágni mert lehetséges hogy csak dugni akar, bár ő ezt tagadja. Nem lehet csak beszélgetni

és megismerni egymást, majd szerelem után lenne testiség? Rettegek h kihasználnak

Nektek erről mi a véleményetek. Tehát a szex a szerelem kialakulása előtt mennyire tanácsos?

Mikor nevezhető párkapcsolatnak szerelem kialakulása előtt is?

2016. okt. 28. 11:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a mostani barátnőm szűz volt, tehát ebből is adódott hogy majdnem 2 hónapot vártunk, de még többet is tudtam volna.

Exem meg kb rám mászott első randin, tehát nagyon embere válogatja. Nem is tartott sokáig, bár nem emiatt a dolog miatt

Csak azt akarom mondani, ahány ember annyi hozzáállás, mond meg neki neked idő kellene

Bár nem teljesen értem a kérdésből, hogy nem bízol benne azért nem akarod, vagy érzelmileg még nem állsz készen, és jobban akarsz hozzá kötődni mire lefeküdnél vele

2016. okt. 28. 12:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem megy a szex azzal, akivel nincsenek még érzelmek. Ezt vagy el tudja fogadni a férfi, vagy nem. Ha úgy akarja rám erőltetni a szexet, hogy tudja, hogy én nem akarom még, és nem fogom élvezni, akkor ott nálam nem is kérdés, hogy részéről mennyire komolyak a szándékok!

Addig rendben, hogy második randin csók, ennyi belefér. De három-négy nap ismerkedés után biztos, hogy nem ugrok ágyba senkivel! Nem azért, mert prűd lennék, vagy a középkorban érzem magam, egyszerűen csak az a helyzet, hogy nekem érzelmek nélkül nem megy.

Annyi a jó hír, hogy viszonylag hamar szerelmes tudok lenni, tehát nem kell hónapokig szerenádozni a kegyeimért. :)

Volt, hogy én is azt gondoltam, hogy beadom a derekam, és majd a szex után jön a szerelem. Nem jött! Első alkalom után a pasit konkrétan látni sem akartam többet, bennem valami megtört az érzelemmentes szex után.

2016. okt. 28. 12:05
 3/14 Titusztitusz ***** válasza:
56%
Minden embernél más a megfelelő forgatókönyv,nem hiszem hogy mi itt tudnánk konkrét tanácsot adni...Mert pl. nálam úgy ment egykoron a dolog,hogy egyenesen személyes sértésnek vettem mindig azt,ha egy hölgy nem tette szét a lábát már az első randi,első órájában...De más faszik esetében meg előfordulhat az is könnyedén,hogy egyszerűen holmi ku.rvának mondják az olyan nőket,akik hajlandóak lefeküdni már az első randin mondjuk...Szóval nem lehet egyetemes szabályt felállítani ezen téma kapcsán...NEKED kell azt tudnod és érezned mindig,hogy a SZÁMODRA mi az optimális menetrend az ismerkedés során...És próbálj mindig olyan palikkal kapcsolatot kialakítani,akik hajlandóak figyelembe venni azért a te igényeidet is,és nemcsak magukkal törődnek...
2016. okt. 28. 12:20
 4/14 anonim ***** válasza:

Nálunk a következőképpen alakult:

ismerkedés -> szimpátia -> vonzalom -> intimitás -> párkapcsolat -> szex -> még erősebb vonzalom -> szerelem

Kb. a 3. randinkon volt szex, lassan másfél éve vagyunk együtt, már együtt is élünk. Szerelem több hónap együtt járás után alakult ki fokozatosan. (Persze kérdés, hogy ki mit nevez szerelemnek... Én azt, amikor már tényleg ismerem a másikat és a valós énjébe szeretek bele, nem pedig a rózsaszín ködön keresztül észlelt ideálba...)

2016. okt. 28. 12:24
 5/14 anonim ***** válasza:

Hát nem rossz, de a szex tuti a végére kerülne.

2016. okt. 28. 12:31
 6/14 anonim ***** válasza:
# 5: Lehet, hogy én vagyok rosszul bekötve, de nálam a szerelem akkor jön, ha minden szempontból jól érzem magam a társammal. Szexuálisan is. Nem is tudnék olyanba beleszeretni, akivel a szex nem jó. Valószínűleg ez egyfajta önvédelem, mert éltem már olyan kapcsolatban, ahol nem illettünk össze szexuálisan, és hosszú távon megölte az érzéseket is.
2016. okt. 28. 12:50
 7/14 anonim ***** válasza:

Ezzel viszont az a gond, hogy így nagyon rossz lesz az első "alkalom". Komolyabb érzemek nélkül nehéz feloldódni, vagy átadni magad az egész dolog elsöprő erejének. Ezért nehéz ügy ez... :S

2016. okt. 28. 12:52
 8/14 A kérdező kommentje:

a pettingről és egymás testének felfedezéséről, esetleg kézzel történő kielégítésről mi a véleményeteket? ezt engednétek az első randi után?

Nekme ez is oly furcsa és sok, hisz akkor láttam életem során először és már a testemhez is engedem

2016. okt. 28. 21:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Minden embernél más a megfelelő forgatókönyv,nem hiszem hogy mi itt tudnánk konkrét tanácsot adni...

---

Nos, én tudok konkrét tanácsot adni, mint ahogy annak idején a lányomnak is adtam. Minden ember másféle és más mélységű hatást gyakorol ránk. Van, akit első pillantásra is utálunk, van aki közömbös, van aki kicsit szimpatikus, és van aki egyetlen szavával, vagy érintésével fenekestől felforgatja a lelkünket. Kérdező, ez a fiút láthatólag semmit sem mozdított meg benned. Azt is megkockáztatom, hogy ő is csak szexobjektumot lát benned. Maradhatsz mellette, adhatsz esélyt a dolognak, hogy később esetleg kialakul benned valami érzelmecske iránta, de ez csak meddő gatyázás lesz. Csak elveszed magadtól az esélyt, hogy megismerj valaki mást, aki sokkal mélyebb hatást gyakorol rád. Aki mellett nem itt fogsz kérdezni, hanem teljes magabiztossággal tudod majd, hogy igen, erre a fiúra vártam, ő az, aki kell nekem. Aki mellett nem csak az ő, hanem kettőtök vágyával kell megküzdened, már ha egyáltalán küzdeni akarsz.

Szóval szerintem vess véget ennek a semmitérő ismeretségnek.

2016. okt. 29. 15:48
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem hiszek az első látásra szerelemben. Nem igazán volt párkapcsolatom, hanem inkább erős barátságnak nevezném. Egyiket se szerettem, s pár hónapnál tovább egyik se tartott. Viszontvele megprobálom

2016. okt. 29. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!