Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalakon kb.3-4 levélváltás után, ha a fiú felajánlja, hogy meghívja egy nívós étterembe, akkor vajon belemenne a lányok többsége szimpátia esetén vagy sem?
Figyelt kérdés
Ebben az esetben nekem kifejezetten a női társaság volna a cél, hogy több óráig együtt lehessek vele, sokat beszélgethessek vele szemtől szemben, nem pedig egyéb más hátsó szándékból eredően. Aztán ha esetleg nem jönnék be neki annyira, akkor elfogadom, ha azt mondja nekem, hogy többet inkább ne találkozzunk. Ha viszont igen, akkor sem az volna a célom, hogy milyen hamar tudom ágyba vinni (egy frászt), az csak harmadrangú tényező, hogy mikor érzi úgy a lány, hogy már felkészült rá. Nem érdekel, ha együtt vagyunk.2016. dec. 24. 20:05
11/15 anonim válasza:
350 már gazdagnak számít ebben a putri országban?
12/15 anonim válasza:
Mivel az àtlag 100-140ből él így szerinted? Nem tudom melyik bolygón élsz,de h nem ezen az tuti :)
13/15 anonim válasza:
Na de azért nem gazdag. Gazdag az, akinek több háza van, meg 100 ezres öltönyöket varrat, nem aki 350-öt keres. Még jómódúnak sem mondanám, inkább átlag felettinek.
14/15 anonim válasza:
350 nem gazdagság. Én 250-ből élek, fizetem a lakhatásom, a lakástakarékom, jó ha 100 ezrem marad, amiből megtudok élni. Persze még ebből is igyekszek félretenni mindent, amit csak tudok, de ezt baromira nem nevezném gazdagságnak és plusz egy 100-assal sem nevezném annak.
Ketten a párommal több mint fél millió forintot keresünk, de még ezt sem nevezem annak. Így már inkább kényelmes, átlagon felüli életet tudunk élni, de albérletben rongyrázós, gazdag életet biztosan nem.
15/15 anonim válasza:
Attól függ, mennyire volt tartalmas az a 3-4 levél. Csak akkor mennék, ha biztos lennék abban, hogy lesz közös témánk legalább pár órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!