Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elég szánalmas de, hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég szánalmas de, hogy lehet ebből kapcsolat?

Figyelt kérdés

Van egy 30feletti fiatalember. Volt felesége van tőle egy kislánya.

Én egy 30év körüli nő vagyok szintén van egy kisfiam.

Szóval tudjuk hogy milyen egy kapcsolat, azt is hogy nem a gólya hozza a babát....

De mégis mikor találkozunk annyira zavarba vagyunk(vagyis én, hogy teljes leblokkolok és a jelekt iw negatívan külföl felé 😢is)

Szilveszterkor probáltam kezdeményezni írtam neki egy újévi köszöntöt amiben benne volt az is, hogy akár barátok is lehetnénk. Visszaírt rá, rövid időn belül de valahogy a beszélgetés itt abbamaradt.

Azóta többször találkoztunk, köszön, néz de csak meszessziröl. Nem kezdeményez.

Én meg nem merek mert tényleg annyira tetszik, hogy leblokkolok.

Tudom szánalmas egy gyerek után de akkor is.

Hogy tudnám ebből kihozni a legjobbat?

2018. aug. 12. 16:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

De tudod, hohy nem fog kezdeményezni... 🙂

Szóval vagy cselekszel, vagy elfelejted őt 😉

2018. aug. 13. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!