Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek nagyon szánalmas ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon szánalmas ez?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi csak azért nem mer találkozni a nővel akit szeret, mert fél, hogy nem felel meg neki munka és pénz szempontjából. Mert nem meri felfedni, milyen egyszerű munkából él… Volt már ilyen helyzetben valaki?

2014. okt. 10. 13:59
 1/6 fahéjas Alien ***** válasza:
Ha nem találkozol az illetővel és nem feded fel önmagadat, akkor is ugyanott vagy, mintha megtennéd. Elég súlyos problémákra utal viszont az, hogy szégyelled mások előtt az életed bizonyos részleteit. Most, van munkád, pénzt keresel tisztességes dologgal, az már alapból becsülendő. Maximum azt szégyellhetnéd, ha szervkereskedő vagy vagy betörő, esetleg nagy semmittevő.
2014. okt. 10. 14:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért én tudok felsorolni jópár igencsak gáz munkát. Nekem se volt még olyan melóm amivel a szánalmasan kevésnél többet sikerült volna keresnem vagy szerettem volna egyáltalán...ez van.

De szerintem nem. Ha csak nem vetítettél neki jóval többet mint ami van, akkor nincs min szégyenkezni.

2014. okt. 10. 14:28
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

Teljesen meg tudom érteni. Képzeld el, hogy az illető mittudomén... pék. A nő meg mondjuk ennél magasabb szintű munkát végez. Tök jól megy minden és szóba kerül, hogy Ő pék. Most képzeld el a nő lenéző tekintetét. Mert igenis van ilyen, nem is kevés. Szerinted milyen szintem megalázó ez? Ahol a nő nem ilyen, az más. De mi lehetne annál megalázóbb egy férfinak, amikor ilyen megaláztatást él át pont attól a nőtől, akibe mondjuk fülig belezúgott?

A mai, felszínes, sekélyes pénz és sikerorientált világban sokan szégyellnek egy alacsonyabb beosztású emberrel járni, mert nem üti meg a mércéjüket vagy mert mit szólnak a barátok/család. Nem vállalnák fel. Szerencsére azért sok pozitív ellenpéldát is hallani, de az nem általános sajnos.

Egy olyan világban, ahol az értékedet mások szemében az határozza meg, hogy milyen papírjaid vannak, miből élsz és mennyit keresel, egy férfi "okkal" érezheti megalázottnak magát egy jobban szituált nővel szemben. Persze fordított felállásban is érvényes lehet a dolog, amikor a férfi a sokkal műveltebb és/vagy magasabb beosztású, félreértések elkerülése végett.

Az más kérdés, hogy mennyire helyes-helytelen ez a fajta gondolkozás. Egy ilyen helyzetben biztos, hogy ez áll a dolgok mögött. Én is éreztem már ilyet...

23/F

2014. okt. 10. 14:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Előző! És mikor ilyen helyzetben voltál, végül inkább lemondtál arról a lányról akit szerettél? Nem is akartál vele komolyabban megismerkedni emiatt a gátlás miatt?
2014. okt. 10. 16:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Aztán máshogy alakult, mert odamentem hozzá és elmondtam neki, hogy tetszik... majd nemsoká volt alkalmam vele tölteni egy kis időt... és rájöttem, hogy nem is illünk össze. Ne értsd félre, semmi baj nem volt a lánnyal... izé nővel, mert idősebb nálam 4-5 évvel, meg nem is a felvázolt okból... csak tök más hullámhosszon voltunk. Az ilyet érzi az ember. Nem arra kell gondolni, hogy magasröptű eszmecseréket akart folytatni, amihez hozzá se tudtam volna szólni, szó sincs róla... csak... mások voltunk. De azt, hogy odamenjek hozzá, fél év kőkemény lelki gyötrelem előzte meg, pontosan amiatt, ami a kérdésben is van.
2014. okt. 10. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Néha én is elgondolkozok azon hogy mit mondjak a csajnak, mivel egyszerre több foglalkozást is űzök, és bizony az informatikust soha nem merem benyögni mert nem sok mindent lehet róla mesélni. Egyszerűen a csajok bugyija nem csúszik le attól hogy hű most úgy írtam át egy algoritmust hogy 40%-al csökkent a végtehajtás ideje. Én is be tudok aludni azokon a csajokon akik szeretik idegen szavakkal megtűzdelni a mondókájukat, merthogy úgy sem értem és egy kicsit felsőbbrendűnek érezhetik magukat.
2014. okt. 28. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!