Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen pasira rögtön első ránézésre miért mondja a lányok nagy része, hogy, , hűha, meg cuki, meg szimpatikus, bejövős, holott még nem is ismerik? Nem szánalmas ez az előre ítélés? Nem szabad ilyennek lenni, én ezen az állásponton vagyok.
Hallottál arról a fogalomról, hogy "első benyomás"? :)
Hogy érzékeltessem egy példával: Az én első benyomásom rólad az, hogy irigy természet vagy, aminél nem sok mérgezőbb dolog van a világon.
Amúgy nem tetszik a srác, olyan macskajancsinak tűnik így első benyomás alapján.
gyk-sok,közül,senki,nemnéz,valovilágot,senki,nemjár,
diszkoba,
Köszi h kiégetted a retinám. Én a hosszúhajú rocker pasikért vagyok oda, ha egy pasin kilt is van az meg maga a tökély. Az ilyen páwa idiótáktól meg már hányingerem van, ebben nincsen semmi aranyos v cuki, ez undorító...
16/L
"Az rtl-es promóterek takarodjanak a jó büdös francba. Világos voltam?"
na,takarodssz!!!
Függetlenül ettől a valóvilágos sráctól...
Ha látunk egy pasit az utcán, de jól néz ki, mért ne gondolhatnánk róla, hogy helyes? Azért mert még nem ismerjük? Hagyjuk már...
A barátnődről meg annyit, hogy én már rég nem tartanám vele a kapcsolatot... Most komolyan az barátnak nevezi magát, aki elveszi a pasijaidat és még az állást is? Mért barátkozol még vele? Ha nem bírod a szemébe mondani, hogy neked szarul esik az amit tesz, akkor megérdemled, hogy irigy legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!