Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég szánalmas de, hogy lehet ebből kapcsolat?
Van egy 30feletti fiatalember. Volt felesége van tőle egy kislánya.
Én egy 30év körüli nő vagyok szintén van egy kisfiam.
Szóval tudjuk hogy milyen egy kapcsolat, azt is hogy nem a gólya hozza a babát....
De mégis mikor találkozunk annyira zavarba vagyunk(vagyis én, hogy teljes leblokkolok és a jelekt iw negatívan külföl felé 😢is)
Szilveszterkor probáltam kezdeményezni írtam neki egy újévi köszöntöt amiben benne volt az is, hogy akár barátok is lehetnénk. Visszaírt rá, rövid időn belül de valahogy a beszélgetés itt abbamaradt.
Azóta többször találkoztunk, köszön, néz de csak meszessziröl. Nem kezdeményez.
Én meg nem merek mert tényleg annyira tetszik, hogy leblokkolok.
Tudom szánalmas egy gyerek után de akkor is.
Hogy tudnám ebből kihozni a legjobbat?
Ez a ,játék' 12éve megy.
Tudom, érzem, hogy tetszek neki.
Csak fiatalabb koromba büszke voltam és nem úgy vettem a jeleket ahogy kellett volna.
Akkor összejött egy nővel, akit feleségül is vett. A nő megcsalta ezért már több mint 4éve elváltak.
Azóta nincs nő azbééetébe
Azóta nincs komolyabb nő az életébe.
Én meg vagyok olyan béna, hogy ha kezdeményezne is tudat alatt olyan jeleket adok hogy elhajtom. De nem azért mert nem tetszik pont ellenkezőleg. Nagyon is...m
Nem elküldtem. Nem kezdeményezett 100%ban. Csak szemeztünk, mosoly,stb.mint a 18év körüliek. Ö akkor 23volt.
Ekkor jött a felesége, ő szó szerint rámászott. Összehoztak egy gyereket és ezután elvette a nőt.
6évig voltak együtt.
Közben nekem is lett kapcsolatom és gyerekem. De nekem sem működött elváltunk.
De őt jobban megviselte a válás. Azóta se tette túl magát. Vagy nem tudom, de azt igen, hogy nem volt komoly kapcsolata.
És most attól félek, hogy ha én lépek akkor azt érezheti hogy rámászok...
Szóval úgy 7-10 éve szemeztetek egyszer és azóta TUDOD hogy ő a kozmikus szerelmed, és minden más nő az életében csak egy HP lehet?
Miért vagy ennyire belebolondulva? Nyíltan léptél felé, nem lett belőle semmi, kész.
Ha kellesz egy férfinak, kezdeményez. Ha nem kezdeményez, akkor ismerkedj mással, akit tényleg érdekelsz, ne erőltesd rá magad.
Nem akarom magam rá erőltetni.
Azt sem mondom, hogy ő életem szerelme mert nem ismerem.
Csak szeretném megismerni.
Mikor feleségül vette a másik nőt sem dőltem késbe. Éltem én is az életem.
Most is élem. Gyereket nevelek, dolgozok, tanulok, ismerkedek.
De azért ha kezdeményezne nem küldeném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!