Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltatok az én helyemben?
Figyelt kérdés
20/F
Megismerkedtem egy lánnyal internet keresztül. Nagyon jó a kapcsolat köztünk, jót dumálunk együtt. Pénteken ment fesztiválra egy 15 éves sráccal és lány unokatestvérével, állitolag kint aludtak. Mondta, hogy vasárnap délután jön haza úgy 15:00 körül. Péntek reggel óta nem volt online a Facebookon és holnap lenne az első találkozásunk (randevúnk). 18 éves a lány.
Mit csináljak? Most nem tudom, hogy menyjek el a találkozásra el vagy sem. Mondta, hogy ha valami változna akkor jelez nekem. A telefonszámját elfelejtettem elkérni tőle. Most mitévő legyek? Be van kötve a kezem, megégedtem magam a munkában.
Mit csináltatok az én helyemben?
2018. júl. 23. 08:40
1/2 anonim válasza:
Menj el.. ha nem is jön el legalább kimozdultal otthonról. Ha fel ültetett az sem baj van sok lány az életben. De személyes tapasztalatom szerint az ember a párját nem a neten fogja megtalálni
2/2 A kérdező kommentje:
50 km a tavolsag ami nem gond, de ha neadjisten nem fog Máma jelentkezni és nem jön el :/ egyszer volt olyan esetem, ahol 2 órát vártam a lányra és nem jelzett hogy jön vagy sem. Aztán mondta hogy van barátja. De az csak 20 km volt de akkor is. Ez 50 km és csak oda 50 km. Jobban megy nekem az ismerkedés az interneten mert reálisan nem tudok elcsábítani akármilyen lányt
2018. júl. 23. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!