Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Csináltatok már ilyen aljasságot?
Megint tanultál valamit!
Öszintén! Ha valaki figyelmeztet. Mit válaszoltál volna neki? Gondolom hogy "Neeem! Ő komolyat akar! Tudom/Ismerem!"
Hát készülj fel rá! Nem mind ilyen de van sok ilyen pasi! Akik a naivságra épit!
19/L
Sok pasi ilyen, ezért kell kiderítened, mielőtt hosszútávon gondolkodsz vele, hogy lukra megy, vagy mást akar.
Ne szomorkodj, jön jobb.
Nem, nem is szándékszom.
De arra nem gondoltál, hogy esetleg valóban tetszettél neki, valóban érdekelted, de azon az éjszakán rájött, hogy mégsem vagy neki vonzó valamilyen szempontból?
#6-os!
#2 vagyok! Őt verték át és még ő a hibás?
Ne menjünk már el abba az irányba hogy szerecsent akarunk mosdatni! A pasi ártatlan! Szegény elsőre rájött hogy a lány nem jól csinálja vagy szájszaga van?
Ha igazis lenne! Megkérdöjelezhető a szerelme!
Meg nem jó neki például ahogy sz.pok? És rögtön megpattan utána?
Hát el ne meséld nem egy numera vadász ez a szánalmas köcsög!
7-es: Ha szex közben kiderül hogy van valami kiábrándító tulajdonsága a férfi számára, akkor mégis mi fog történni? A férfi kiábrándul. Vannak emberek, akiknek a testszaga nem passzol. Nem tudnak mit kezdeni ezzel.
De lehet, hogy a nővel nem is volt gond. Egyszerűen a férfi rájön, hogy eddig a farka irányította, és hogy
Szerelemről meg ne haragudj, de ne beszéljél addig amíg le sem feküdtek egymással, én legalábbis már rég kinőttem a kamaszkorból. Az ábrándozás, nem szerelem, egy elképzelt emberről, ami vagy be fog jönni vagy nem.
Harmadrészt lehet, hogy semmi köze a lelépésnek a szexhez. Ha például a nő valami olyan primitív szöveget lenyom mint te ebben a válaszodban, akkor én menekülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!