Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Csináltatok már ilyen aljasságot?
#8-#10
Azt hogy ki primitiv szerintem ne firtassátok!
Nem szoktam szellemi párbajt vivni fegyvertelenekkel. De! Szánalmas hogy a sorok között nem tudtok olvasni! Az meg egyszerűen azt bizonyitja hogy egyszerűek vagytok mint a faék ha nem értitek nem jött le hogy
1. nem magamrol irtam
2. példákat hoztam fel
csak. Mivel a hősötök egy szó nélkül lekopott!
Merem feltételezni hogy a lányokhoz/nőkhöz ugyan olyan a viszonyotok! Egy darab húsnak nézitek őket. Gondolom ezért és kényszeresen nem akartatok érteni.
Anonim májerkodhattok itt. De ha nem naivával találkoztok akkor meg milyen szemetek a nők mi!?
10-es! Otthon anyukáddal szemben mint nővel ugyan igy beszélsz!
Nálad tényleg hibádzik valami ha a köcsögözést esetleg magadra vetted. Minden esetre olyan mintha azonosulnál a pasival és személyes sértésnek veszed. Vagy rólad irt a kérdező? Az meg szimpla csusztatás hogy a primitiv irás nem azt jelenti számodra.
Csak magyarázat nincs arra hogy a pasi miért járt el igy! Rossz indulatu a megközelitésem? Nehéz lenne másképpen értelmezni a történteket mint hogy lehazudja a csillagokat is az égről hogy megcsinálja a csajt és mikor meg van lelép!
Az mellett nem foglaltál állást hogy nem szép igy viselkednie egy pasinak se ha az történt amit irtam!
Szerinted ez a természetes?
Nem érdekel hogy nem a szájad ize szerint irok! Primitivezhetsz megint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!