Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Csináltatok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Csináltatok már ilyen aljasságot?

Figyelt kérdés
Jártatok egy lánnyal, elhitettétek vele, hogy komolyak a szándékaitok csak azért, hogy lefeküdjetek a csajjal. A szex után meg leléptetek.
2015. szept. 14. 06:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Tehát emberek csak akkor eshetnek szerelmbe, miután szexszeltek??? :O Fura felfogás. Elég baj az, hogy ma már alig jellemző az egymásról való ábrándozás anélkül, hogy minimum nem jártak már egymásban a felek.
2015. szept. 14. 09:40
 12/19 anonim ***** válasza:
10: Ja, mert az udvarlás alatt nem ölelkeztek, nem csókolóztak, és nem derült ki a testszaga. Hhha!
2015. szept. 14. 10:06
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
11: az ábrándozás jó dolog, csak ne hívjuk szerelemnek. Itt ugye számonkérésként hangzott el, hogy biztos nem elég szerelmes az illető, ha kiábrándul egy kis szájszagtól. Az első éjszaka előtt rómeói hősszerelmesnek lenni aki tüzön vízen kitart kamaszkorban teljesen rendben, huszonötévesen megmosolyogtató, negyvenévesen beutaló pszichológushoz.
2015. szept. 14. 10:26
 14/19 anonim ***** válasza:
13: Ne haragudj, de én jópár hónapot végigcsókolózom előbb, mielőtt aktus van. Szóval nem az aktuskor derül ki, hogy milyen a szájszaga. Az első csók előtt pedig jópár hónapot végigbeszélgetek szagközelből.
2015. szept. 14. 11:59
 15/19 anonim ***** válasza:
14: sikerült kiragadnod a lényeget
2015. szept. 14. 12:11
 16/19 anonim ***** válasza:
welcome to my world :)
2015. szept. 14. 15:01
 17/19 anonim ***** válasza:

#8-#10

Azt hogy ki primitiv szerintem ne firtassátok!

Nem szoktam szellemi párbajt vivni fegyvertelenekkel. De! Szánalmas hogy a sorok között nem tudtok olvasni! Az meg egyszerűen azt bizonyitja hogy egyszerűek vagytok mint a faék ha nem értitek nem jött le hogy

1. nem magamrol irtam

2. példákat hoztam fel

csak. Mivel a hősötök egy szó nélkül lekopott!

Merem feltételezni hogy a lányokhoz/nőkhöz ugyan olyan a viszonyotok! Egy darab húsnak nézitek őket. Gondolom ezért és kényszeresen nem akartatok érteni.

Anonim májerkodhattok itt. De ha nem naivával találkoztok akkor meg milyen szemetek a nők mi!?

10-es! Otthon anyukáddal szemben mint nővel ugyan igy beszélsz!

2015. szept. 14. 17:05
 18/19 anonim ***** válasza:
17: tudod anyukám nem nálam lakik ugyan, de nem szokott köcsögözni. Továbbá nem az az első gondolata, hogy mindenkiről a legrosszabbat tételezi fel, mint amit te csináltál. Továbbá nem írtam, hogy primitív vagy, azt írtam, hogy primitív amit írtál. Talán másodikra jobbat is tudnál gondoltam. De nem. Te tényleg lementél személyeskedésbe. És mivel ebben a stílusban nem tárgyalunk, ez volt az utolsó hozzászólásom.
2015. szept. 14. 18:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Nálad tényleg hibádzik valami ha a köcsögözést esetleg magadra vetted. Minden esetre olyan mintha azonosulnál a pasival és személyes sértésnek veszed. Vagy rólad irt a kérdező? Az meg szimpla csusztatás hogy a primitiv irás nem azt jelenti számodra.

Csak magyarázat nincs arra hogy a pasi miért járt el igy! Rossz indulatu a megközelitésem? Nehéz lenne másképpen értelmezni a történteket mint hogy lehazudja a csillagokat is az égről hogy megcsinálja a csajt és mikor meg van lelép!

Az mellett nem foglaltál állást hogy nem szép igy viselkednie egy pasinak se ha az történt amit irtam!

Szerinted ez a természetes?

Nem érdekel hogy nem a szájad ize szerint irok! Primitivezhetsz megint!

2015. szept. 14. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!