Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen randin ti mit csináltato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen randin ti mit csináltatok volna, interneten tényleg ilyen férfiak vannak?

Figyelt kérdés
Neten megismertem egy pasit, nagyon kedvesnek tűnt. Mikor találkoztunk egy kedvenc helyére akart elvinni de a technikai okok miatt zárva volt. Erre teljesen kiborult torka szakadtából ordítani káromkodni kezdett....teljesen vörös lett, izomból elkezdte ütni rugdosni az ajtót a mobilját izomból földhöz vágta, mikor én mondtam hogy akkor én most inkább megyek akkor mondta hogy mostmár el ne merjek menni....persze nem mertem elmenni...
2017. okt. 1. 09:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Jól illusztrálja ez az eset, hogy mennyi báránybőrbe bújt farkas van a pasik között.
2017. okt. 1. 09:44
 2/18 Heart of Darkness ***** válasza:
97%
Ez az eset arra hasonlíthatott mikor egy kisgyerek elkezd az áruházban hisztizni hogyha nem vesznek meg neki mindent amit csak szeretne, viszont ez a viselkedés egy felnőtt embernél elég nagy gondokra utal fejben. Remélem nem találkozol vele többet.
2017. okt. 1. 09:48
 3/18 A kérdező kommentje:
2. 34 éves volt...tökre éretnek tűnt, háát nem valószínű..de másnap írt hogy mennyire jól érezte magát velem és várja a folytatást...ilyenkor fel se tűnik neki hogy viselkedett...
2017. okt. 1. 09:50
 4/18 anonim ***** válasza:
30%

Férfi vagyok.

Ismerkedtem már neten, volt onnan sok éves kapcsolatom is.

Döbbenten olvasom a soraid, sosem láttam még ilyen embert a környezetemben.

Viszont mielőtt az összes férfire rásütöd a dolgot, egy apróságra szeretném felhívni a figyelmed. Valószínűleg rengeteg férfi írt neked, te mégis "hősünket" választottad randira.

Csak azt tudom tanácsolni, mielőtt az összes férfit leelmebetegezed, hogy ismerd meg a randin előtt jobban, válassz körültekintőbben.

2017. okt. 1. 09:54
 5/18 A kérdező kommentje:

4. Tökre kedves normális levelet írt azért válaszoltam neki a többi 95 százalék olyanokat írt hogy szia mizújs? Ismerkednék veled szívesen, nagyon tetszel stb..

Mivel kép alapján én nem tudom megítélni a külsőt ezért valamilyen módon választanom kell hát neki nem sablon levele volt..

2017. okt. 1. 09:59
 6/18 anonim ***** válasza:
98%
Jól érezte magát? Juj de jó! Válaszodban leírhatnád neki hogy neked viszont NEM JÖTT BE a csapkodás meg az üvöltözés ilyen piti dolog miatt! Meg "ne merjél elmenni"? Mi van? Felejtős de qrva gyorsan. Ez a pali ha összejönnél vele, nagy százalékban rommá verne ha nem az van amit ő tervezett vagy akart. Idegbeteg f@$z.
2017. okt. 1. 10:04
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

Érdekes, én nőben találkoztam hasonlóval. Ennyire nem volt agresszív messze, de el sem hittem kb amit levágott az étteremben, ahova vittem. Kikért valamit, ami utána nem tetszett neki és elkezdett üvölteni a pincérrel. Panaszkönyvet követelt, majd a vezetőt...

Nem az interneten vannak "ilyen pasik" (vagy nők), hanem sajnos az életben, csak te épp itt fogtad ki, a teljesség kedvéért. Bele futhattál volna, kutyasétáltatás közben, vagy a postán sorban állva, szóval érted.

Én mindenképpen otthagytam volna, ahogy a nőt is fogtam szépen kézen fogva kivezettem az étteremből és mondtam, hogy most bizony tipli van. Utána visszamentem bocsánatot kérni az étterembe, mivel engem itt már ismertek egy ideje.

Nyilván a te eseted kicsit más, de mondjuk nyilvános helyre mentem volna vele, aztán valami ürüggyel gyorsan lezártam volna.

2017. okt. 1. 10:10
 8/18 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező: akkor fogd fel ezt egy rossz tapasztalatnak.

Igen, vannak ilyen férfiak (sőt, hidd el, nőből is van ilyen, hajaj, lehetne mesélni).

Néha belefutunk a legkörültekintőbb kiválasztás mellett is sérült, beteg, erőszakos, akár őrült emberekbe.

Zárd le, lépj tovább, hidd el, azért az ennyire szélsőséges ritka.

2017. okt. 1. 10:11
 9/18 anonim ***** válasza:
76%

"Érdekes, én nőben találkoztam hasonlóval. Ennyire nem volt agresszív messze, de el sem hittem kb amit levágott az étteremben, ahova vittem. Kikért valamit, ami utána nem tetszett neki és elkezdett üvölteni a pincérrel. Panaszkönyvet követelt, majd a vezetőt... "

Pont egy ilyen sztorira céloztam például az előző hozzászólásomban, hogy nőből is van ilyen.

Tudod, mi volt nálam az ijesztő? Hogy alapjában véve igaza volt, támogattam is, hogy hívjuk ki a pincért.

Viszont a stílus, amiben lenyomta. Nem határozott volt, hanem hisztis, proli, aki úgy gondolja, hogy a hátsójából húzott ki mindenki mást. Pedig teljesen normálisan állt hozzá az étterem a kérdéshez.

2017. okt. 1. 10:13
 10/18 anonim ***** válasza:
14%

Valószínű a szia mizu, és szia szívesen ismerkednék veled, mind rendes és normális, csak ugye #nincsegyenisege #kozhely #mindenkiegyeditakar

Tessék egy különlegesség remélem hozzá mész.

2017. okt. 1. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!