Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen randin ti mit csináltatok volna, interneten tényleg ilyen férfiak vannak?
Férfi vagyok.
Ismerkedtem már neten, volt onnan sok éves kapcsolatom is.
Döbbenten olvasom a soraid, sosem láttam még ilyen embert a környezetemben.
Viszont mielőtt az összes férfire rásütöd a dolgot, egy apróságra szeretném felhívni a figyelmed. Valószínűleg rengeteg férfi írt neked, te mégis "hősünket" választottad randira.
Csak azt tudom tanácsolni, mielőtt az összes férfit leelmebetegezed, hogy ismerd meg a randin előtt jobban, válassz körültekintőbben.
4. Tökre kedves normális levelet írt azért válaszoltam neki a többi 95 százalék olyanokat írt hogy szia mizújs? Ismerkednék veled szívesen, nagyon tetszel stb..
Mivel kép alapján én nem tudom megítélni a külsőt ezért valamilyen módon választanom kell hát neki nem sablon levele volt..
Érdekes, én nőben találkoztam hasonlóval. Ennyire nem volt agresszív messze, de el sem hittem kb amit levágott az étteremben, ahova vittem. Kikért valamit, ami utána nem tetszett neki és elkezdett üvölteni a pincérrel. Panaszkönyvet követelt, majd a vezetőt...
Nem az interneten vannak "ilyen pasik" (vagy nők), hanem sajnos az életben, csak te épp itt fogtad ki, a teljesség kedvéért. Bele futhattál volna, kutyasétáltatás közben, vagy a postán sorban állva, szóval érted.
Én mindenképpen otthagytam volna, ahogy a nőt is fogtam szépen kézen fogva kivezettem az étteremből és mondtam, hogy most bizony tipli van. Utána visszamentem bocsánatot kérni az étterembe, mivel engem itt már ismertek egy ideje.
Nyilván a te eseted kicsit más, de mondjuk nyilvános helyre mentem volna vele, aztán valami ürüggyel gyorsan lezártam volna.
Kérdező: akkor fogd fel ezt egy rossz tapasztalatnak.
Igen, vannak ilyen férfiak (sőt, hidd el, nőből is van ilyen, hajaj, lehetne mesélni).
Néha belefutunk a legkörültekintőbb kiválasztás mellett is sérült, beteg, erőszakos, akár őrült emberekbe.
Zárd le, lépj tovább, hidd el, azért az ennyire szélsőséges ritka.
"Érdekes, én nőben találkoztam hasonlóval. Ennyire nem volt agresszív messze, de el sem hittem kb amit levágott az étteremben, ahova vittem. Kikért valamit, ami utána nem tetszett neki és elkezdett üvölteni a pincérrel. Panaszkönyvet követelt, majd a vezetőt... "
Pont egy ilyen sztorira céloztam például az előző hozzászólásomban, hogy nőből is van ilyen.
Tudod, mi volt nálam az ijesztő? Hogy alapjában véve igaza volt, támogattam is, hogy hívjuk ki a pincért.
Viszont a stílus, amiben lenyomta. Nem határozott volt, hanem hisztis, proli, aki úgy gondolja, hogy a hátsójából húzott ki mindenki mást. Pedig teljesen normálisan állt hozzá az étterem a kérdéshez.
Valószínű a szia mizu, és szia szívesen ismerkednék veled, mind rendes és normális, csak ugye #nincsegyenisege #kozhely #mindenkiegyeditakar
Tessék egy különlegesség remélem hozzá mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!