Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és miként beszélgessek vele interneten egy 24 éves lánnyal?
#6: pont ez az, amitől én a falra tudtam mászni. :D Miért kell megírnod egy sorban annyit, hogy majd holnap írsz? Nem fog összedőlni a világ, ha még egy napot kell várnia az üzenetedre, de ezek az egy mondatos bejelentkezések valamiért engem szörnyen idegesítettek, úgy éreztem, mintha egy fanatikus rajongóm lenne, ami kicsit ijesztő tud lenni.
Ha írtál már neki egy hosszabb levelet, amire válaszolhat egy tartalmasat, ahogy szokta, akkor most várd ezt meg. De ha már írt ilyet, akkor arra válaszolhatsz akár ma is. Aztán ha ő arra megint ír, akkor te is és így tovább. De ne legyen az, hogy te már írtál neki 20 üzenetet (amiből 12 ilyen majd holnap írok), míg ő még semmit nem reagált ezekre. Ne menj az agyára, csak szép nyugodtan..
Ha pedig nagyon nem akar válaszolni nagyon sokáig, sőt, még a kis minden oké üzenetre sem, akkor egyértelmű, hogy pattintva lettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!