Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen randin ti mit csináltatok volna, interneten tényleg ilyen férfiak vannak?
Figyelt kérdés
Neten megismertem egy pasit, nagyon kedvesnek tűnt. Mikor találkoztunk egy kedvenc helyére akart elvinni de a technikai okok miatt zárva volt. Erre teljesen kiborult torka szakadtából ordítani káromkodni kezdett....teljesen vörös lett, izomból elkezdte ütni rugdosni az ajtót a mobilját izomból földhöz vágta, mikor én mondtam hogy akkor én most inkább megyek akkor mondta hogy mostmár el ne merjek menni....persze nem mertem elmenni...2017. okt. 1. 09:43
11/18 anonim válasza:
Ez sem biztos, hogy a "szia mizu" mindig rendes, van aki tudja, hogy olyan a megjelenése, hogy rögtön remegni kezd a nők lába, nem is nagyon fektet energiát abba, hogy valami értelmeset mondjon (igazából nem is nagyon tudna, mert nem észre gyúrt :))
12/18 anonim válasza:
kerüld el jó messziről. Ha ilyesmin fenn akad és még olyat is mond neked hogy ne merj elmenni, szerinted a későbbiekben mi lesz?
13/18 Sunshinedoll válasza:
Jézus :DDD
Vannak ilyenek, igen, de szerintem nem ez a jellemző típus. Ne vonj le belőle messzemenő következtetéseket, max legyél óvatosabb netes randizásnál.
14/18 anonim válasza:
Nem az interneten vannak ilyen pasik, hanem mindenhol, es ok is hasznaljak a netet.
Jo hulye vagy, hogy maradtal.
15/18 Diavolino44 válasza:
Ez szerintem sem fugg attol, hogy online ismerted meg vagy sem. A stresszes szituaciokat nem mindenki kezeli jol, s amugy jol tetted, hogy maradtal, ha no lettem volna ebben a szituban en is feltettem volna a testi eppsegemet.
Egy jo tanacs, szerintem ird meg neki, ha ujjabb randit szeretne, hogy nem volt meg a kemia, probald ugy kezelni, mint ertelmes embert, mert ha magadra haragitod, meg a vegen nyomozni kezd utanad vagy kitudja, ez egy pszihopatas.
16/18 anonim válasza:
rossz választás volt, de emiatt senkit ae pecsételj meg a jövőben
17/18 anonim válasza:
Lehet jobb is hogy zárva volt az az étkezde!
18/18 anonim válasza:
én azért megírnám neki, hogy ezért nem akarok vele többet találkozni- hátha elgondolkodik, és elmegy kezeltetni magát, mert ez nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!