Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenek lettek a mai nők? Ti is ezt csináltátok volna, ilyen randi után?
Internetről randiztam egy nagyon csinos kedves intelligensnek tűnő lánnyal. A randin nagyon jól elbeszélgettünk, jól éreztük magunkat. A végén viszont szájam tátva maradt, ugyanis megkérdezte tőlem, hogy nincs-e kedvem feljönni hozzá és nála aludni. Köpni nyelni nem tudtam, de azonnal nemet mondtam és elhajtottam, mert ilyen nő nekem nem kell. Egy nő számomra attól nő, hogy küzdjünk érte.
Ha annyit elvárnak a nők a férfiaktól, hogy legyen férfi, azaz legyen határozott magabiztos, férfias, akkor úgy gondolom annyit elvárhatok egy nőtől, hogy legyen nő, azaz ne adja magát első percre, sőt ne ő ajánlkozzon fel. Hol vannak az igazi NŐK?
lehet nagyon kiéhezett volt, vagy csak szexet akart...
vannak ilyenek is, de (szerencsére) nem mind ilyen :)
23F
Kérdező,tök nevetséges,hogy egy ilyen eset után már általánosítasz...ha én az első olyan pasi után,aki csak szexet akart,levontam volna ilyen következtetést,nemis lenne párkapcsolatom.
20L
Már bocs, de ezzel mi a gond?
Valószínûleg annyira nem jöttél be neki, hogy komolyan gondolkozzon veled, de 'egy kellemes estére még jó lehet' szintet megütötted.
Vagy talán egy nô számára csak komoly kapcsolatban való gondolkozás megengedett?
"Egy nő számomra attól nő, hogy küzdjünk érte. "
Elég korlátolt hozzáállás. Ezek szerint téged a küzdelem része motivál. Engem meg maga a nô - ha képes rá.
Én férfiként velem egyenrangú partnert keresek, nem pedig trófeát, szóval pont letojjom, hogy mennyit kell egy nôért "küzdeni".
Nekem egy nô azt bizonyítsa be, hogy értelmes, van humora, érzelmi intelligenciája, tudja mit akar, és ezért képes tenni is - ha ezt 2 alkalom után be tudja bizonyítani (és én is neki, hogy ô meg engem keresett), akkor az pont ugyanolyan jó, mintha 12 alkalom kellett volna hozzá. Elvégre társat keresek, nem pedig vadásztrófeát.
Nem értem, miért kell ezt ennyire komolyan venni.
Felnőtt nő, akart valamit, kifejezte és ennyi.
Ha egy férfinak szabad szabadon megélnie a szexualitását és nem szólja meg senki, akkor egy nő se legyen ribnc csak azért, mert akart valakit és ezt kifejezte.
Nem te vagy az első a nőknek, ha erkölcsös szűzlányt keresel, akkor gondban leszel. Az az idő már lejárt, hogy a férj legyen az első egy nő életében.
Nem hiszem, hogy elnézést kéne kérnie, mert úgy éli az életét, ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!