Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenek lettek a mai nők? Ti is ezt csináltátok volna, ilyen randi után?
Internetről randiztam egy nagyon csinos kedves intelligensnek tűnő lánnyal. A randin nagyon jól elbeszélgettünk, jól éreztük magunkat. A végén viszont szájam tátva maradt, ugyanis megkérdezte tőlem, hogy nincs-e kedvem feljönni hozzá és nála aludni. Köpni nyelni nem tudtam, de azonnal nemet mondtam és elhajtottam, mert ilyen nő nekem nem kell. Egy nő számomra attól nő, hogy küzdjünk érte.
Ha annyit elvárnak a nők a férfiaktól, hogy legyen férfi, azaz legyen határozott magabiztos, férfias, akkor úgy gondolom annyit elvárhatok egy nőtől, hogy legyen nő, azaz ne adja magát első percre, sőt ne ő ajánlkozzon fel. Hol vannak az igazi NŐK?
"Őt elítéled, de ha neked volt valaha eddigi életedben 1 éjszakás kalandod az első randin, vagy egyébként, akkor remélem magadat is kb lequrvázod. Sok pasi szokott ilyet csinálni, kettős mércével mér. "
Soha nem volt még egyéjszakásom és nem is lesz, leghamarabb egy hónap után feküdtem le lánnyal.
De a nők is csinálnak kettős mércét csak az természetes ugye, mert egy férfinek olyannak kell lenni. pl.: határozottság vagy meghívás kérdése
Nem igazán értem, hogy mi a gond... Rövid ismeretség után a nő egyértelműen jelzi a férfi felé, hogy szabad a pálya. Manapság ez egyáltalán nem szokatlan dolog.
Egyik eset: ha bejön a nő a pasinak, akkor a pasi átveszi az irányítást, és lesz egy jó éjszakájuk.
Másik eset: a pasinak nem jön be annyira a nő, akkor nem lép semmit, és nem lesz semmi.
Persze, ha a pasinak bejön a nő, de siettetve érzi magát, akkor is átveszi az irányítást, és megmondja, hogy még előtte "játszanak" egymással egy kis ideig (pl. még egy randi erejéig - szóban, csókkal, simogatással), és utána még izgalmasabb lesz az a szex. Szóval egy igazi férfi, mindig át tudja venni az irányítást a nőtől, még akkor is, ha a nő tesz vagy mond olyat, amire épp nem számít. Spontán, magabiztos, határozott. Ettől férfias. Nem attól, hogy erkölcsösködik. :)
Kérdező, én így látom a helyzetedet:
Randiztál egy lánnyal. Jót beszélgettetek, valószínűleg mindketten szimpatikusak voltatok egymásnak. A lány szexre érdemesnek ítélt, amit közölt is veled egész kulturált formában. Te meg ahelyett, hogy örültél volna ennek, elhajtod, mert te küzdeni akarsz. Hát, basszus... szex után is van még mit küzdeni érte! Onnantól kezdődik a legnehezebb része, hogy elkezdtek járni. Főleg, ha esetleg eljutsz addig, hogy össze is költözz egy lánnyal.
Te az igazi nőket keresed, de te vajon igazi férfi vagy? Az általad leírtak alapján kétlem.
"Jól elszúrtad. Még pár év magány és rájössz, hogy mit hagytál ki! "
Hát ha pár év akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, mert nekem a legrövidebb egyedül töltött idő 3 hónap volt
Szerintem túl merev vagy.
Én is fekszem le a lánnyal első randin, de ha annyira jól sikerült és tényleg volt köztünk valami a levegőben, akkor miért ne?
Ettől senki nem lesz kevesebb, de egy oda nem illő visszautasítás hazavághatja az ember önbizalmát, fpleg a nőkét.
Sokszor hallottam tőlük ilyet, hogy minden annyira tökéletes volt a randin és nem tervezték, de felajánlkoztak, amire a reakció negatív volt és ez teljesen összezavarta őket. Bűntudatuk lett, értetlenkedtek, önmarcangoltak,stb.
Ha nagyon jó lett a randi, akkor sztem menj bele, mert könnyen lehet, hogy a természet végre nagyon jól beállított valamit és elsöprő szerelem lesz belőle.
Pontosan a szexért akarok küzdeni, szeretem ha egy lánynak van tartása, nem adja oda magát mindjárt, Állatokra jellemző, hogy megismeri a kan kutya a szukát és megszagolja aztán ugrik is rá mindjárt....
Én attól vagyok különb az állatoknál, hogy van tartásom, van akarat erőm, és küzdjek a lány kegyeiért.
Sokkal izgalmasabb és jobb a szex, ha jól megismerted, vágysz rá, pumpálod magad és szerelemből történik a dolog
Hol a baj veled, áruld el! Miért félsz?
Hát azt én is szeretném tudni, hogy hol a baj, ugyanis a kapcsolataimban a szex volt eddig a legjobb a nők elmondásai alapján, fokozz odafigyelés stb. Többször csak szexért akartak visszajárni, de persze elhajtottam őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!