Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenek lettek a mai nők? Ti is ezt csináltátok volna, ilyen randi után?
Internetről randiztam egy nagyon csinos kedves intelligensnek tűnő lánnyal. A randin nagyon jól elbeszélgettünk, jól éreztük magunkat. A végén viszont szájam tátva maradt, ugyanis megkérdezte tőlem, hogy nincs-e kedvem feljönni hozzá és nála aludni. Köpni nyelni nem tudtam, de azonnal nemet mondtam és elhajtottam, mert ilyen nő nekem nem kell. Egy nő számomra attól nő, hogy küzdjünk érte.
Ha annyit elvárnak a nők a férfiaktól, hogy legyen férfi, azaz legyen határozott magabiztos, férfias, akkor úgy gondolom annyit elvárhatok egy nőtől, hogy legyen nő, azaz ne adja magát első percre, sőt ne ő ajánlkozzon fel. Hol vannak az igazi NŐK?
Ha egy férfi egy éjszakás kalandba bonyolódik, akkor szidjátok? Nem, sőt, bíztatjátok.
Ha egy nő teszi ugyanezt, mert ehhez van kedve, akkor már meg lehet szólni.
Mi a szánalmas, ha nem ez az előítélet?
Nőként azt gondolom, hogy pont annyi jogom van szexelni, mint akármelyik pasinak. Akkor, amikor akarok, azzal, akivel akarok. De szerencséje volt, hogy a kérdező nem mondott igent. Felesleges ilyen lenéző kapcsolatba belebonyolódni. Soha nem lennének azonos jogai. Az ilyen korlátolt ember az, aki szerint a nő attól nő, hogy mos rá, főz rá, takarít és kuss van neki.
Ha egy férfi egy éjszakás kalandba bonyolódik, akkor szidjátok? Nem, sőt, bíztatjátok.
Ha egy nő teszi ugyanezt, mert ehhez van kedve, akkor már meg lehet szólni.
Mi a szánalmas, ha nem ez az előítélet?
Ha egy férfi határozatlan félénk, akkor tutyi mutyi, férfiatlan senkinek nem kell.
Ha egy nő ugyanilyen, akkor aranyos édes kedves, szeretni való.
Mi ez ha nem kettős mérce!
Mind a férfinél, mind a nőnél megvannak a nemi dolgok, a nőnél akkor mi?.....hát pl.: ez!!
"Jogos, minden jól sikerült. Most akkor minek ezer kört még lefutni és akkor derül ki, hogy szexuálisan meg messze álltok egymástól. Elértek a nagy szerelemhez és akkor derül ki, hogy az ágyban meg csak szenvedtek egymással."
Ezzel az erővel, akkor mindjárt költözzünk össze, minek felesleges köröket futni, ha kiderül, hogy nem illünk össze az együttlakás során, tudod lakva ismeri meg az ember egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!