Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenek lettek a mai nők? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenek lettek a mai nők? Ti is ezt csináltátok volna, ilyen randi után?

Figyelt kérdés

Internetről randiztam egy nagyon csinos kedves intelligensnek tűnő lánnyal. A randin nagyon jól elbeszélgettünk, jól éreztük magunkat. A végén viszont szájam tátva maradt, ugyanis megkérdezte tőlem, hogy nincs-e kedvem feljönni hozzá és nála aludni. Köpni nyelni nem tudtam, de azonnal nemet mondtam és elhajtottam, mert ilyen nő nekem nem kell. Egy nő számomra attól nő, hogy küzdjünk érte.

Ha annyit elvárnak a nők a férfiaktól, hogy legyen férfi, azaz legyen határozott magabiztos, férfias, akkor úgy gondolom annyit elvárhatok egy nőtől, hogy legyen nő, azaz ne adja magát első percre, sőt ne ő ajánlkozzon fel. Hol vannak az igazi NŐK?

2016. júl. 20. 09:16
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
2%
#8 szerintem meg az a korlátolt gondolkodás, hogyha nincs ló akkor a szamárral is megdugatom magam.
2016. júl. 20. 09:46
 12/43 anonim ***** válasza:
66%

Ha egy férfi egy éjszakás kalandba bonyolódik, akkor szidjátok? Nem, sőt, bíztatjátok.

Ha egy nő teszi ugyanezt, mert ehhez van kedve, akkor már meg lehet szólni.

Mi a szánalmas, ha nem ez az előítélet?

Nőként azt gondolom, hogy pont annyi jogom van szexelni, mint akármelyik pasinak. Akkor, amikor akarok, azzal, akivel akarok. De szerencséje volt, hogy a kérdező nem mondott igent. Felesleges ilyen lenéző kapcsolatba belebonyolódni. Soha nem lennének azonos jogai. Az ilyen korlátolt ember az, aki szerint a nő attól nő, hogy mos rá, főz rá, takarít és kuss van neki.

2016. júl. 20. 09:53
 13/43 A kérdező kommentje:

Ha egy férfi egy éjszakás kalandba bonyolódik, akkor szidjátok? Nem, sőt, bíztatjátok.

Ha egy nő teszi ugyanezt, mert ehhez van kedve, akkor már meg lehet szólni.

Mi a szánalmas, ha nem ez az előítélet?

Ha egy férfi határozatlan félénk, akkor tutyi mutyi, férfiatlan senkinek nem kell.

Ha egy nő ugyanilyen, akkor aranyos édes kedves, szeretni való.

Mi ez ha nem kettős mérce!

Mind a férfinél, mind a nőnél megvannak a nemi dolgok, a nőnél akkor mi?.....hát pl.: ez!!

2016. júl. 20. 09:57
 14/43 A kérdező kommentje:
8. Naa pontosan ez az a hozzáállás amitől hányok, ha szexre van szüksége akkor menjen fizetős férfihoz. Én nem vagyok szexuális segédeszköz.
2016. júl. 20. 10:00
 15/43 anonim ***** válasza:
32%
Igen, a legtöbb nő ilyen. Te viszont bolond vagy, hogy nem éltél a lehetőséggel. Én jól megdugtam volna, mielőtt megmondom neki, hogy ilyen nő nem kell.
2016. júl. 20. 10:05
 16/43 A kérdező kommentje:

"Jogos, minden jól sikerült. Most akkor minek ezer kört még lefutni és akkor derül ki, hogy szexuálisan meg messze álltok egymástól. Elértek a nagy szerelemhez és akkor derül ki, hogy az ágyban meg csak szenvedtek egymással."

Ezzel az erővel, akkor mindjárt költözzünk össze, minek felesleges köröket futni, ha kiderül, hogy nem illünk össze az együttlakás során, tudod lakva ismeri meg az ember egymást.

2016. júl. 20. 10:10
 17/43 anonim ***** válasza:
97%
Ez nem jelenti azt, hogy minden nő ilyen. Őt elítéled, de ha neked volt valaha eddigi életedben 1 éjszakás kalandod az első randin, vagy egyébként, akkor remélem magadat is kb lequrvázod. Sok pasi szokott ilyet csinálni, kettős mércével mér. Az ilyenek szerint a pasiknak szabad, a nőknek nem, különben ribik. Remélem, te nem vagy ilyen.
2016. júl. 20. 10:13
 18/43 anonim ***** válasza:
1x csináltam ilyet, hozzámentem 6 évvel később. 2 pasim volt összesen, ennyi férfinak fogtam meg a kezét egyáltalán, a másodikkal mégis azt éreztem az első randink után, hogy megvan. (Korábban netről mi is ismertük egymást.) Egyébként 1. randi ide vagy oda, ti már ismertétek egymás netről, szóval ez nem egy azonnal összefekvős történet volt, lehet már a neten elcsavartad a fejét, élőben is megvolt a kémia, szóval azt gondolta, hogy miért ne.
2016. júl. 20. 10:16
 19/43 anonim ***** válasza:
96%
Jól elszúrtad. Még pár év magány és rájössz, hogy mit hagytál ki! Az is lehet, hogy az igazit. De persze fontosabb az előítélet! Hajtsd is el! Mindet!
2016. júl. 20. 10:20
 20/43 anonim ***** válasza:
18%
Jól tetted. Valószínűleg nem te voltál az első, akinek felajánlotta. Ennek ellenére nem mindegyik nő ilyen. Én pont azt tapasztalom, hogy az a hátrány, ha nem azonnal van szex vagy legfeljebb 3 randin belül. Ezért szokták randi előtt megkérdezni, hogy kinek milyen céljai vannak szexkapcsolatot keres vagy partnert kapcsolatra.
2016. júl. 20. 10:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!