Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért csak a macsókra meg a pénzes srácokra buknak?
ma 21:00-nál a pont!
TI is ugyan ilyenek vagytok, nem tudom miért vagytok ezen felakadva. Puszi Fiúk!
De ez olyan rossz, mert pl ha egy srác ad magára, sportol is, akkor egyes nőkben egyből meglesz az előítélet: "na ez is biztos egy macsó, csak azt akarja, iq-ja az életkorával egyenlő stb".
Tehát a srácnak is nehezebb dolga van, hogy normális nőt találjon, mert a bombázók rájuk buknak, holott lehet nem is azok kellenének neki.
Ez igaz a másik irányban is, sok szép nő létezik akiktől a férfiak álla majd' lepottyan, de ők csak a lukat látják benne, a nő viszont komolyabbat szeretne, de nem talál.
én pl szeretnék egy olyan fiút, akivel már az első vagy a 2. pillanattól kezdve nagyon jól megvagyunk, el lehet vel beszélgetni, kedves, megértő és megbízható. ezek alap tulajdonságok.
a külső, nem azt mondom nézzen ki valahogy, de nálam a kisugárzása számít lényegesebben.
szóval nekem tök mindegy,hogy van e pénze, vagy kocsija, mert nem érdekel lesz@rom. csak találnék egy ilyen intelligens pasit de sajnos elég nehéz mostanában.
és a nők körében is egyre kevesebb az ilyen. de hát mit akarunk? hiszen ezt sugallja a média. x) és mi vagyunk olyan hiszékenyek, hogy be is vesszük. manipulálnak minket. tehát részben a mi hibánk is az egész. de szerencsére vannak olyan embereket, akiknek az agyát nem mosták ki teljesen.
hááát kedves utolsó komentes lány...
én ien vagyok naggyából amit leírtál..
De őszintén neked 1db 95kg-s 180cm es mackós alkatú pasi pocakos van pénzem de nem oan sok oanra vágysz ősztinén???
Ez a baromság a csajoknak csak a pénz,kocsi,kockahas,jól nézzen ki...
Biztos h inkább gazdag alfahím-re vágynál mintsem 1 oan pasira mint én vagyok:))
Ezt nekem ne akarad bemesélni.........
ez nem igyvan, én személy szerint az aranyos kedves és megbizhato fiukat szeretem, de ha it tartunk ugyanigy a fiuktol is meglehetne kérdezni ökis általába csak a szexi testre menek na meg a ku.rvás viselkedésre ^^ de mindig vanak kivételek
16L
jajjj.... a k.urvás csajok enem hidegen hagynak főleg a plázacicák azokat legszivesebben torkon rugnám:))
Nekem személy szerint nem kell jótestű csaj,nekem csak elég ha szeret!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!