Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy randizzak, ha évek óta nem randiztam?
Figyelt kérdés
Abban a helyzetben vagyok, hogy még az exem előtt volt pár randim, de mind felejthető volt. Az exemmel pedig véletlenül jöttünk össze, nem volt kimondva, hogy randizunk. Vele 7 évig együtt voltunk, pár hónapja szakítottunk. Nyitott vagyok egy új kapcsolatra, a héten pedig lesz egy randim. Nagyon izgulok, fogalmam sincs hogy viselkedjek. Hiába vagyok már 25 éves, de alig van randitapasztalatom. Arról nem is beszélve, hogy nagyon visszahúzódó vagyok. Magamat adni nem tudom elsőre, ahhoz nekem idő kell. Hogy mutatkozzak lazábbnak? Félek, hogy nagyon zavarban leszek vagy beáll a kínos csend.
25N
2018. júl. 17. 17:02
1/1 anonim válasza:
Hát ehhez idő kell,akinek van türelme hozzád,és akkor feloldodhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!