Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma randiztam egy lánnyal, de nem talált elég magasnak. Ez mennyire jellemző?
Figyelt kérdés
Ő 150 cm, én 162, szóval még magassarkú viselése esetén is én kerekednék fölé, de konkrétan sértegetett, hogy kis töpszli vagyok, meg azzal ugratott, hogy gyakran kell-e hókuszpók elől menekülnöm. Vajon nem fél attól, hogy isten megbünteti a hiűságáért?2018. máj. 6. 21:21
1/13 anonim válasza:
Elég jellemző abban az esetben, ha az adatlapodon az állt, hogy 180+ cm magas vagy. Egyébként teljesen kizárt.
2/13 anonim válasza:
Na, és a találkozó előtt mennyire voltál őszinte a magasságodat illetően?
3/13 anonim válasza:
Nem únjátok még a napi 10 alacsonypasivagyok kérdést?
Tuti csak kitaláltad ezt a kérdést, mert a magasságot randi előtt már tudni szokás, hacsak nem füllentettél.
4/13 anonim válasza:
Igazából ezekre a csipkelődésekre csak egy frappáns és nem sértő választ kellett volna adni, kicsit te is visszaszólhattál volna. Én olyat mondtam volna hogy inkább örüljön hogy ekkora vagy, mert ha 190 lennél észre se vetted volna mert nem szoktál lehajtott fejjel járkálni.
5/13 A kérdező kommentje:
Jól volt megadva a magasságom, de élőben gyakran másmilyen a valóság, mint ahogy elképzeljük.
2018. máj. 6. 21:47
7/13 anonim válasza:
Na, és nem jársz véletlenül görbén? Mert például az is ronthatja az összképet, és még alacsonyabbnak tűnhetsz tőle. Szóval húzd ki magad. Mondjuk a lánynak is lehet rossz a szemmértéke. Ez van.
8/13 anonim válasza:
Azért azt hozzátenném, ha ez igaz, jó egy tahó nőszemély. :D
10/13 anonim válasza:
#3, nem "únod" még minden ilyen kérdésnél hosszú ú-val leírni az "unjátok" szót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!