Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma randiztam egy lánnyal, de nem talált elég magasnak. Ez mennyire jellemző?
Figyelt kérdés
Ő 150 cm, én 162, szóval még magassarkú viselése esetén is én kerekednék fölé, de konkrétan sértegetett, hogy kis töpszli vagyok, meg azzal ugratott, hogy gyakran kell-e hókuszpók elől menekülnöm. Vajon nem fél attól, hogy isten megbünteti a hiűságáért?2018. máj. 6. 21:21
11/13 A kérdező kommentje:
#9 igaz, de gondoltan PC leszek, és így mindenki a saját istenére, Allahra, Brahmára, Krisnára, Jehovára gondol majd... (Elírtam, na :)
2018. máj. 6. 23:36
12/13 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló. Èn 180 cm vagyok! A kiszemelt 170 cm volt. Èn is megkaptam hogy "nèzd azt a kisfiút ott! 14 lehet de fejjel magasabb nàlad "
13/13 anonim válasza:
Gondolom, innentől nem volt kérdés, hogy össze akarsz-e jönni egy ilyen luvnyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!