Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idén 3 nővel randiztam, abból kettőről derült ki biztosan, egynél pedig nagyon valószínű, hogy szexkapcsolata van. Ez ennyire jellemző?
itt a "van"-on van a hangsúly. Randizunk, aztán másnap este 7-től 10-ig nem válaszol. Újabb randi, másnap beszélgetünk, harmadnap megint este rohadt sokáig zuhanyzik. Vagy elaludt 7-kor. Vagy lemondja a következő randit, mert vett egy komódot. Vagy a harmadik randi után mondja, hogy csak barátilag megy neki. És nagy nehezen kinyögi, mert szexet kap. Vagy az állítólagos exről kiderül, hogy annyira nem is ex.
Nem, nincs ebben semmi kivetnivaló...
hol olvastál srácokról? :)
egyébként tök átlagos, egyáltalán nem cicc-micc lányokról van szó. Egyikőjük sem volt csúnya, de szépnek sem igazán lehet őket nevezni, mégis mindegyik szexkapcsolat mellett randizik. Az egyiket a főnöke dugja, a másikat az exe, a harmadikat nem tudom ki, de állítólag egy idősebb pénzes pasi kitartottja. Pedig eléggé leadtam az igényeimen, 10-es skálán minimum két osztállyal csúnyább a legszebbik, mint az eddigi legcsúnyább barátnőm...
És ezt a randizó nők elárulják neked?
Hogy éppen kivel van szexkapcsolatuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!