Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ilyen férfi tetszene a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen férfi tetszene a lányoknak, nőknek?

Figyelt kérdés

27 éves. Személyiségét illetően intelligens, művelt, egyetemet végzett tisztelettudó, jó a humora, becsületes, kitartó, őszinte, empatikus, türelmes de ugyanakkor egy kissé antiszociális, nem szeret bulizni, piálni, jópofizni, feleslegesen beszélni a semmiről.

Ami a klüsejét illeti 181 cm magam, 73 kiló sportos/ átlagos alkatú, arcra jól néz ki, barna félhosszú haja van, egyedi öltözködési stílusa van ami nem olyan mint az átlag de ízléses.

2018. júl. 14. 10:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Vad lánynak pedig üzenem, hogy lehet ez a kérdésem csak egy átverés és igazából Hannibál titkos fia vagyok, aki áldozatot keres. :D
2018. júl. 14. 14:41
 12/14 anonim ***** válasza:
attól még vékony vagy! én 180cmre 80kg mégis vékony vagyok. A testömegindex az egészséges tömeg megállapításában jó, de esztétikára kevés az a 74.
2018. júl. 14. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Magát intelligensnek leíró férfi nem ír le ilyet: “frusztràlt kockasrácok”

Amikor szerintem senki nem trollkodott, csak kiválaszt egy számára nem szimpatikus csoportot.....pl. miért nem unatkozó háziasszonyok, vagy tinik vagy akármi!?

2018. júl. 14. 17:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez meg mi? “Pusztán érdekel, hogy manapság annak megy jobban, aki bunkó, kigyúrt, vagy éppen gilisztavékony, stb vagy az olyannak mint én.”

Mindenkinek más jön be, nincs olyan, hogy kinek megy jobban. Kinek ez, kinek az.

2018. júl. 14. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!