Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen férfi tetszene a lányoknak, nőknek?
27 éves. Személyiségét illetően intelligens, művelt, egyetemet végzett tisztelettudó, jó a humora, becsületes, kitartó, őszinte, empatikus, türelmes de ugyanakkor egy kissé antiszociális, nem szeret bulizni, piálni, jópofizni, feleslegesen beszélni a semmiről.
Ami a klüsejét illeti 181 cm magam, 73 kiló sportos/ átlagos alkatú, arcra jól néz ki, barna félhosszú haja van, egyedi öltözködési stílusa van ami nem olyan mint az átlag de ízléses.
Konkrétan nem említettél semmi olyat, ami döntő lenne. Amit írsz, igazából önbevallásra alapul, és mint ilyen -a te korodban- instabil, változásban lévő és elmosódott.
Biztos van olyan nő, akinek így tetszenél.
Negatív tulajdonságok????
Mert eddig ugye a normális nők idealizált férfiját írtad le.
Valami oka csak van hogy nem kellesz a nőknek ...
Mert ha emelett nincs negatív akkor rég tartós kapcsolatban lennél.
Nem az idealizált tulajdonságokat írtam le, hanem azt amilyen vagyok. Bármilyen hihetetlen is egyeseknek, létezik ilyen ember. És nem fogok csak azért letagadni ezekből, mert van akinek dicsekvőnek tűnök. Tettem és teszek azért amilyen vagyok nap mint nap. Ez a lehetőség pedig másnak is ott van. És egy szóval sem mondtam hogy sikertelen lennék az ismerkedésben. De az elmúlt 9 évben párkapcsolatban éltem és most újra kéne ismerkedni és nem igazán tudom mi mostanság a nyerő, mivel hogy nem ismerkedtem, nem törődtem a témával különösebben jó ideje. :D Ez az apropója a kérdésemnek, semmi több. Pusztán érdekel, hogy manapság annak megy jobban, aki bunkó, kigyúrt, vagy éppen gilisztavékony, stb vagy az olyannak mint én. :D Ja itt jegyezném meg annak aki szerint a 181 cm-hez a 73 kiló kevés, hogy téved. Teljesen arányos alkatom van, pláne hogy 10 évig tornáztam is, de ha nem hinné el nekem (ami egyébként nem nagyon érdekel), akkor nyugodtan akármelyik testömegindex számolóba beírhatja neten, azt fogja kidobni hogy ez az ideális, egészséges.:)
A kérdésem pedig nem társkeresés, úgyhogy üzenem a kedves frusztrált kockasrácoknak, hogy nem leszek konkurencia nektek ne aggódjatok, nem kell széttrollkodni hülyeségekkel a kérdésemet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!