Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nem jó egy átlagos munkás férfi miért csak a diplomás jöhet szóba?
nekem azert nem jo, mert en is diplomas vagyok.
hogy a tobbieknek miert nem, azt nem tudom.
Nem csak munkás meg diplomás van. Tanult, művelt, értelmes nem csak diplomával lehetsz. De akkor mondok példát, nekem miért nem jó egy munkás.
Én tanultam, mindig törekedtem jobbra, elérni a céljaimat, nem csak papír miatt van diplomám, ez érdekelt... A szüleim szintén tanult emberek, ilyen közegben mozgok, ilyen emberekkel értek szót.
Fent vagyok egy társkeresőn. A közelmúltban több férfi is próbálkozott nálam, akiknek az adatlapjuk alapján csak érettségijük van. Ne ítélkezzünk, tegyünk egy próbát. Tudod, mi a baj? Már a beszélgetés sem működött, alapvető dolgokban nem értettünk szót, ha nem a legegyszerűbben fogalmazok, hanem egy kicsit összetettebben, vagy olyan kifejezést használok, amihez egy kicsit elvontabban kell gondolkodni, már nem értették, nem tudták értelmezni. Mit kezdjek ilyenekkel? Nem fog működni a kapcsolat, ha már ennyi sem megy.
Továbbra sem ítélkezek, de aminek nincs értelme, azt nem folytatom, nem kell húzni egymás idejét.
Én ugyan nem ragaszkodom a diplomához, de diplomás nőkét diplomát megkövetelő munkahelyen nem ismerek egyszerű munkás férfiakat. Csak olyanok vesznek körbe, akik legalább egy egyetemet már elvégeztek, és én ebben a közegben érzem jól magam, nem óhajtok csak azért elmenni egy mittudomén, építkezésre ismerkedni a betonkeveőt figyelő sráccal, mert na, adjuk meg az esélyt.
Régen egyébként, még tiniként, volt kapcsolatom egy kőműves fiúval, miközben én még csak kezdtem az egyetemet. Ismert valakit a társaságomból, hát néha hozzánk csapódott, és elkezdett udvarolgatni. Szimpatikus volt meg aranyos, gondoltam, megpróbálhatjuk, már akkor sem voltam ilyen papír-sznob, hogy derogáljon a helyzet. De hatalmas szakadék volt köztünk a gondolkodásban, az élethez való hozzáállásban, úgy általában minden véleményben. Ő 21 évesen már teljesen ki volt égve, szkeptikus volt, szarkasztikus, már úgy hangzott, mint egy vénséges vén alkesz az "ebben az országban" kezdetű sajnálkozásaival. Ez a korai tapasztalat azért jelentősen elvette a kedvem a további próbálkozástól.
Napi rinya elkezdődött. :D
Diplomás nőként nem diplomás a párom már 5 éve.
Egyébként nem mindegy az neked, hogy ki kivel akar összejönni? Te se jössz össze mindenkivel.
Minden. Egyes. Kbszott. Nap.
Nem unjátok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!