Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek miért nem jó egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért nem jó egy átlagos munkás férfi miért csak a diplomás jöhet szóba?

Figyelt kérdés

2018. jún. 15. 06:16
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
97%
Rengeteg nő van, akinek megfelel, mert rengeteg nem diplomás férfiismerősöm van, akinek van nője. Ez nem ettől függ. Persze, ha te meg a diplomás, szuperápolt, szuperdivatos nőkre hajtasz, hát ott nagyobb eséllyel utasítanak el.
2018. jún. 15. 11:00
 22/58 anonim ***** válasza:
81%
S akkor mi történik, ha diplomás vagyok de most végzem a villanyszerelő szakmát, mert kell egy kis változatosság? :D
2018. jún. 15. 11:00
 23/58 anonim ***** válasza:
15%
nekem kb minden nőm diplomás volt. de voltak köztük olyan tuskók hogy csoda. attól még hogy van diplomája, ugyanúgy lehet beszűkült a maga területére. csomónak fogalma nem volt a történelemről, a világpolitikáról, a közéletről, nem olvastak újságot, nem néztek híradót, nem volt műveltségük, önismeretük. szóval a diploma kb nem sokat jelent abban hogy valaki művelt, tájékozott e vagy sem. mondjuk az egyik simán felboncolt bárkit, mivel patológus volt, érdekes volt erről csevegni vele, de a hétköznapi életben elég esetlen volt szegény :)
2018. jún. 15. 11:10
 24/58 anonim ***** válasza:
97%

Nekem ez nem a pénz miatt (főleg úgy, hogy a diploma nem garantálja a magas fizetést és csomó szakmával is lehet jól keresni, de a pénz az egyébként sem egy fontos szempont) és nem is a státusz miatt fontos, ezek nem érdekelnek. Valamint én még csak nem is vagyok az a típus, aki mondjuk arra tart igényt, hogy kiállításokat, múzeumokat látogasson és színházba járjon vagy nagyon elvont, komoly témákról beszélgessen, mert olyan vagyok, mint bárki más és hétköznapi hobbikat űzök, szeretek filmeket nézni, kirándulni stb., nincsen bennem semmi különös azért, mert diplomás vagyok. Őszintén szólva nálam ez azért lenne probléma, mert rengeteg rossz tapasztalatom van ezzel kapcsolatban... A környezetemben, a családomban is láttam már diplomás nő-szakmunkás férfi felállást és egyetemistaként én is próbálkoztam szakmunkás sráccal, mindegyik kapcsolatban ugyanott merültek fel a problémák. Saját magamról írok, hiszen ez a leghitelesebb.

Nekem a világon semmi bajom nem volt azzal, hogy az akkori párom szakmunkás volt, mert sosem néztem le őket, nem tartom őket kevesebbnek stb., egyedül ő volt az, aki ebből problémát csinált. Elsőként szimplán csak abból volt gond, hogy másról szólt az életünk. Én egyetemistaként rengeteget tanultam, mert számomra ez fontos volt, mindig szerettem tanulni és új dolgokkal megismerkedni, érdekelt is és nagyon szerettem a szakomat. Számomra ez volt az első, mert voltak vele céljaim és, ha hazamentem, akkor tanultam, mert tanulnom kellett. Ezzel szemben a párom hazaért, nem volt semmi dolga és egyszerűen nem értette, hogy én mégis mi a büdös francért tanulok.... Próbáltam neki elmagyarázni, hogy mert ezért járok egyetemre, ez érdekel, szeretem, ez a feladat stb., stb., de teljesen haszontalan volt, mert ő csak azt hajtogatta, hogy "hát én ezt nem értem", "hagyd abba, semmi nem múlik rajta", "ettől nem leszel okosabb", "inkább hagyd ott az egyetemet" stb., stb. és ő állandóan szórakozni akart, nem értette meg, hogy nekem arra nem mindig van időm. Aztán idővel már eldurvult a dolog és azt hallgattam, hogy diplomás munkanélküli leszek, nem fog érni semmit a diplomám, mert az baromság és különben is egy életképtelen senki vagyok, aki csak a seggét vakarja egész álló nap, mert lusta vagyok elemenni dolgozni és még ahhoz is hülye vagyok, hogy kitanuljak egy értelmes szakmát stb., stb.... Nekem ebből már elegem volt és belegondoltam, hogy ez még évekig folytatódna, ha dolgoznék akkor is ugyanez menne, szóval szakítottunk. A családon belül is volt több példa erre. Valami oknál fogva rengeteg szakmunkásban vannak ilyen komplexusok....nekem ez nem hiányzik és sokkal szívesebben vagyok együtt olyannal, akivel jobban megértjük egymás elképzeléseit, terveit, problémáit stb.

2018. jún. 15. 11:16
 25/58 anonim ***** válasza:
96%
"nem néztek híradót" - Azt én sem nézek... Ettől még tájékozódom, csak nem onnan.
2018. jún. 15. 11:32
 26/58 anonim ***** válasza:
50%

Áhh ne is mondd, egyetemista ismerőseim közül vannak, akik az 1700-as évekre datálják az első világháborút, akik még életükben nem hallottak Peru létezéséről, akik nem tudnak átnevezni egy Word doksit, akik szerint a delfin hal, stb. Személyes kedvencem, aki fél óráig győzködött, hogy a béka nem állat :D (nem tudta megmondani, hogy akkor micsoda, de nem állat, az 100%)

Diplomásként simán könnyesre röhögöm magam, ha valaki azt állítja, hogy a diplomások intelligensebbek másoknál. :D

https://www.youtube.com/watch?v=m_PSgRDDl3s

https://www.youtube.com/watch?v=PyMhBoqjAvk

Tudom, szemezgetés, valószínűleg mellettük a többség helyesen tudta, de önmagában az, hogy egy egyetemen (vagy bárhol) van ennyi ember, vagy akár csak egyetlen ember, aki ilyen sötét, nálam már megcáfolja a "diploma = ész" elméletet. Ezek a válaszok még általános iskolásoktól is nevetségesek lennének.

Igen, LEHET diplomásként okosabbnak/műveltebbnek lenni másoknál. De LEHET butábbnak is lenni. Szóval az én szememben semmit nem jelent a papír. Majd egyedileg eldöntöm mindenkiről, hogy buta mint a föld, avagy sem. Ha meg értelmesnek ítélem meg, akkor teljesen hidegen hagy, hogy milyen papírja van. Ismerek művelt, intelligens embert, akinek érettségije sincs, na bumm. Ha olyan finnyás lennék, és papír alapján szelektálnék, egy nagyon kedves baráttal lennék szegényebb. Nem tudom, megérné-e... A szememben eléggé sznobizmus papír alapján megítélni az embereket.

2018. jún. 15. 11:37
 27/58 anonim ***** válasza:
6%
Jó az átlagos melós is nekik, ha jobb nem jut.
2018. jún. 15. 12:09
 28/58 anonim ***** válasza:
100%
Amikor belehabarodtam a páromba 'csak' munkás férfi volt. Azóta diplomája van. Természetesen imponál, hogy nem csak szexi, de okos is ezt azonban papír nélkül is tudtam róla.
2018. jún. 15. 12:28
 29/58 anonim ***** válasza:
14-es ment a zöld kéz! Ugyanezt tapasztaltam, és gondolom.
2018. jún. 15. 12:33
 30/58 anonim ***** válasza:
100%
Az élet derekán járok, nem vagyok már fiatal, de azt tapasztaltam a szakmunkások megjegyzést tesznek, fújogatnak a diplomásokra, tele vannak sérelmekkel, kisebbségi problémákkal sokszor. A diplomások sokkal toleránsabbak, megértőbbek a szakmunkásokkal. Persze ne feledjük: "ki ekével, ki kalapáccsal, ki tollal"..
2018. jún. 15. 12:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!