Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek, ha nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, ha nőt hegymászásos randira hívok, s közlöm vele: így vagy úgy, de eljuttatlak a csúcsra! Ez milyen már?

Figyelt kérdés
2018. júl. 8. 15:28
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

lol jó látni a válaszom kérdésként.... :D

Annó volt valami jaj de uncsi ,h ilyen bénán szólítanak le a pasik kérdés..enyhén ki akadtam és dobtam rá csipőből 2vagy három szöveget.most meglesném mennyire pontoztak le...Illetve csak h mennyire nincs igazuk a csajoknak a mire gondolt a költő kérdésre a válsz ÉN TÉLLEG HEGYET AKARTAM VOLNA MÁSZNI:( fsz kivan h össze vissza szépítik meg hazudják magukat az emberek.Egy időben minden nőnek a sport volt az élete...volt egy csaj aki kb lenézet mondván h én nem sportolok...(azt nem mondtam neki h napi 4kilométert futok mert rühellem a tömeg közlekedést,vagy azt h 2-3 megállóra nem szállok fel a tömegbe illetve ha nem sietek szintén gyaloglók mert halálom a bkk.)na mind1 eljött a randi és ugye még kezdő voltam a témában és izgultam és úgyis város nézős kirándulós volt...igy cikk cakk ban végig jártuk majdnem az összes hidat :D a lánchídtól kezdtük lágymányosi 2x volt :D nem lett belöle semmi de azért hallgattam h jaj nekem izom lázam lett sattara baromságok.Most mindenhol azt látom h jaj de szeret kirándulni igy az igazi kirándulókra mindenki azt fogja hinni h jaj persze ezt mindenki ki írja..azt nem megy sehova mert a többség ezt csinálja.

SZóval kérdező ha véletlen ezzela szövegel össze szedtsz egy csajt annak örülök nagyon ird meg priviben...de vidd fel a hegy tetejére és húzd meg ott rendessen h az egész völgy halja :D

U:I a gellért hegyen a nagy rét nem biztonságos!!!!

A kilátóról mindent látni :D

2018. júl. 10. 00:40
 32/39 A kérdező kommentje:

Nahát most erre mit mondjak? Lenéz mert nem sportolsz aztán egy kis sétától nyavalyog. Nekem undorító az ilyen nő, meg se basznám, ilyenkor még a baszástól is elmegy a kedvem.

Megnézném a fejét mikor kiderül, hogy attól is elment a kedvem, hogy megdugjam. Ez az a nő fajta lehet aki azt hiszi, hogy minden férfi csak dugni akar.

De az ilyen nők valóban csak arra jók, hogy megdugja őket valami macsó akinek nem gond ez a stílus-mert valóban csak dugni akar-, majd eldobja.

2018. júl. 10. 01:31
 33/39 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám, téged elnézve így vagy úgy, de egyedül kell eljutnom a csúcsra.... :-)
2018. júl. 10. 09:51
 34/39 anonim ***** válasza:

Nem tudom, a nők mit akarnak, nekem az kell, aki őszintén jó ember. Ha valaki átver engem, az nem az én saram.

Nem hiszem el, hogy nem értitek, mi az őszinteség. Nem jár érte jutalom, csak szép lenne, ha az emberek nem vesztegetnék egymás idejét hazugságokkal.

De mondom, ha csak baszni akar a pasi, nem érdekli, hogy hazudik-e vagy sem.

2018. júl. 10. 14:32
 35/39 anonim ***** válasza:
Biztos voltak már jobb poénjaid is :D
2018. júl. 10. 23:06
 36/39 A kérdező kommentje:

"Én azt mondanám, téged elnézve így vagy úgy, de egyedül kell eljutnom a csúcsra.... :-)"

Nem engem elnézve, hanem ilyen reakció után. Ugyanis a férfiaknak is vannak bizonyos igényei.

2018. júl. 11. 09:02
 37/39 anonim ***** válasza:

Ha a párom mondaná, teljesen jó, kihívás elfogadva ;)

Egy vadidegent előbb sajnálnék le, ha kapásból ilyen dumával próbálkozna...

2018. júl. 11. 12:47
 38/39 anonim ***** válasza:
Ez a poén egy vadidegen férfi részéről nem sok igényről árulkodik. Azon kívül ha ezt mondja nekem és randira is hív, gondolom ezeknek az igényeknek én megfelelek, a kérdés az, hogy ő megfelel-e nekem. Szeretem a humort, de ez csak akkor állja meg a helyét ha olyan a kapcsolat kettőnk között.
2018. júl. 11. 14:20
 39/39 anonim ***** válasza:
Gàz,.
2018. okt. 13. 12:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!