Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek, ha nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, ha nőt hegymászásos randira hívok, s közlöm vele: így vagy úgy, de eljuttatlak a csúcsra! Ez milyen már?

Figyelt kérdés
2018. júl. 8. 15:28
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismerjük egymást, és már van köztünk valami, akkor humorosnak találnám és tetszene. Viszont ha az első alkalmakkor akar így elhívni, akkor inkább erőltetett és béna.
2018. júl. 8. 16:51
 12/39 anonim ***** válasza:
67%
Az a kulcs, hogy tetszel-e neki: ha igen, akkor pozitívan reagál, ha nem, akkor tök mindegy, mit mondasz.
2018. júl. 8. 17:33
 13/39 anonim ***** válasza:
61%
Nekem túl közönséges, én nem tudok az ilyen pisi-kaki-puki-dugás típusú humoron nevetni. Tipikusan a tanulatlan bunkó parasztok humora ez, nem nekem való. De a kifinomult, és szexin pikáns humorral nincs bajom, de ahhoz IQ is kell.
2018. júl. 8. 17:49
 14/39 anonim ***** válasza:
Azért egy hegymászós randi némi bizalmat feltételez. Szóval ha egyedül nem profi a csaj, de űzi a sportot, meg jót is derül rajta.
2018. júl. 8. 18:11
 15/39 A kérdező kommentje:
Aszfalt uton is lehet hegyet mászni.
2018. júl. 8. 19:37
 16/39 A kérdező kommentje:
De az se semmi, ha valakinek a csúcsról a pisi kaki jut az eszébe. Bár lehet csak én vagy túl prűd...
2018. júl. 8. 19:39
 17/39 anonim ***** válasza:
@16: Az ilyen válaszok pont azért születnek, mert nőként nem tud hozzá semmilyen érzelmet csatolni. Ha neki egy olyan férfi dobná fel, akit vonzónak talál, akkor irgalmatlan jót derülne rajta, sőt ha egy picit bevállalósabb, akkor valami hasonló stílusban válaszolna.
2018. júl. 8. 20:21
 18/39 A kérdező kommentje:
nem vagyok benne biztos. a dugás megfogalmazása is elég kiábrándító. de mivel van pasi akinek ez nem gond, ezek is találnak partnert.
2018. júl. 8. 20:35
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha már többedik randi, és vagyunk már olyan kapcsolatban, hogy megengedhető egy ilyen pajzán megjegyzés, akkor visszamondanék vmit. Ha első randi, felejtős. Még nem is ismerjük egymást, számomra ez visszatetsző. És nem, nem tartom fap..ának magam, csak tartással rendelkező, tisztességes, nem egyéjszakás nőnek.
2018. júl. 9. 10:58
 20/39 anonim ***** válasza:
Nekem azért nem tetszik, mert ha első randin rögtön dugásra utalgat, akkor valószínűleg Ilonkának az irodában is ilyen könnyen nyomja a flörtöt. Nekem meg nem szimpi, aki pár mellett flörtölget.
2018. júl. 9. 11:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!