Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek, ha nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, ha nőt hegymászásos randira hívok, s közlöm vele: így vagy úgy, de eljuttatlak a csúcsra! Ez milyen már?

Figyelt kérdés
2018. júl. 8. 15:28
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Ilyenek a nők. Ha megmondom őszintén, hogy dugni akarok, nem dugnak. Aki azt hazudja hogy nem akar dugni azzal dugnak. Aztán meg panaszkodnak, hogy minden pasi hazug, miközbe korántsem, csak ép ők csak hazug pasikkal dugnak.
2018. júl. 9. 12:21
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van, mert olyannal akarunk lefeküdni, akiről úgy gondoljuk, hogy többet is akar tőlünk. Bocsánat hogy nem fekszünk le fűvel-fával csak úgy....
2018. júl. 9. 15:39
 23/39 A kérdező kommentje:
Hát igen, s így pont azt kapjátok aki annyira akar dugni, hogy kész ezért hazudni is.
2018. júl. 9. 15:40
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
23: aki jó emberismerő, az nem azt kapja. Érdekes módon az én párom 6 évvel az első lefekvésünk után is mellettem van.
2018. júl. 9. 15:41
 25/39 A kérdező kommentje:
És ő volt az első az életedben?
2018. júl. 9. 15:51
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
De ugye tudod, hogy amikor mondasz valamit valakinek, azt igaznak veszi, akár igaz, akár nem? TE tudod, hogy hazudsz, de a másik nem? Ez megvan?
2018. júl. 9. 16:23
 27/39 A kérdező kommentje:
Erről van szó.
2018. júl. 9. 16:24
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de az, hogy őszinte vagy, és azt mondod, bsznál, attól nem fog mindenki veled szexelni. Nem tudom, ki mondta nektek, hogy őszinteségért cserébe pina jár, de valamit nagyon félreértett.

Most nem dugópajtikról beszélünk, hanem kapcsolatról, ahol a valódi énünket akarjuk, hogy szeressék. Mert ha mindegy, csak meleg punci legyen, akkor nyilván a férfi leszarja, hogy a nő viccesnek, becsületesnek, klassz embernek tartja-e.

2018. júl. 9. 16:28
 29/39 A kérdező kommentje:
Ép ezt írtam én is, nem az őszinteséget keresik a nők. Csak utána sírnak hogy milyen hazugak a pasik, miközben ezt ők választották.
2018. júl. 9. 16:32
 30/39 A kérdező kommentje:

"De ugye tudod, hogy amikor mondasz valamit valakinek, azt igaznak veszi, akár igaz, akár nem? TE tudod, hogy hazudsz, de a másik nem? Ez megvan?

"

Azért ez tévedés a nők gyakran kételkednek a pasi szavában.

De van mikor nem kételkednek:

- Dugni akarok!

- Hazudsz!!!

Ilyen párbeszéd pl. nem nagyon hangzik el. Itt a nők pontosan tudják, hogy a pasi igazat mond, nem csak hiszik.

2018. júl. 9. 16:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!