Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem undorodik tölem, szakitsak?
Nem értem miert dolgozott azon h mindig szembejöjjön es elkerhesse a szamom, meg fizetett ezt azt ha latom h a testem felszemmel nezi nem elismeröen , nem kellek neki szexualisan
Tudom meg fogynom kell tiz kilót , de nem tudom leadni 2 nap alatt , nagyon elvagyok keseredve h ilyen undormany vagyok
Múltkor megjegyezte h szerinte nem kene egyek sok edesseget , pedig nem eszem !
Miert hajt valaki , ha nem kellek ?
Egyszeruen meggyulöltem h sose próbál lefekudni velem
van ilyen,hogy meglátja benned a rossz életmód miatt átalakult testedben azt hogy milyen is lehetne ha ez karban lenne tartva.
én is sokszor látok ilyet,hogy remek arányok,formák,kitűnő csontozat,csak épp takarja az egészet 10-15 kiló zsír.
Meggyűlölted a pasit, mert normális kapcsolatot próbál kialakítani veled amíg lefogysz, hogy utána esetleg tartsatok valahova. Well done.
Keress valakit akinek hájfétise van és legyetek boldogok. Komolyan mondom
Engedd el.
Nyilván ő nem fogadott el, lehet, hogy csak addig tart ameg nem jön jobb.
Keress olyat akinek igazán te tetszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!