Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Úgy érzem undorodik tölem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem undorodik tölem, szakitsak?

Figyelt kérdés

Nem értem miert dolgozott azon h mindig szembejöjjön es elkerhesse a szamom, meg fizetett ezt azt ha latom h a testem felszemmel nezi nem elismeröen , nem kellek neki szexualisan

Tudom meg fogynom kell tiz kilót , de nem tudom leadni 2 nap alatt , nagyon elvagyok keseredve h ilyen undormany vagyok

Múltkor megjegyezte h szerinte nem kene egyek sok edesseget , pedig nem eszem !

Miert hajt valaki , ha nem kellek ?

Egyszeruen meggyulöltem h sose próbál lefekudni velem

#szexhiány #bimbózó kapcsolat
2018. jún. 30. 23:28
 1/7 anonim ***** válasza:
12%

van ilyen,hogy meglátja benned a rossz életmód miatt átalakult testedben azt hogy milyen is lehetne ha ez karban lenne tartva.

én is sokszor látok ilyet,hogy remek arányok,formák,kitűnő csontozat,csak épp takarja az egészet 10-15 kiló zsír.

2018. jún. 30. 23:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez nem kapcsolat. Te is tudod.
2018. jún. 30. 23:52
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Te jól érzed magad a bőrödben? Mert ha nem, az meglátszik rajtad. Ismerek olyan nőket, akik plusz 10-15 kilóval is csinosak, jól érzik magukat a bőrükben. Ha te jól érzed magad, nem akarsz változtatni, akkor keress olyat, aki elfogad így, ilyennek, amilyen vagy. De ha te magad sem érzed jól magad, akkor változtass ezen.
2018. júl. 1. 00:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Én elfogadom magam es jól erzem magam a börömben , de senki nem fogad el csak en magam
2018. júl. 1. 00:05
 5/7 anonim ***** válasza:
10%

Meggyűlölted a pasit, mert normális kapcsolatot próbál kialakítani veled amíg lefogysz, hogy utána esetleg tartsatok valahova. Well done.

Keress valakit akinek hájfétise van és legyetek boldogok. Komolyan mondom

2018. júl. 1. 08:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Figyelj,ha ő benned rossz érzéseket kelt,nem fogad el (ha te elfogadtad magad és szereted magad onnantól más véleménye nem számít) akkor te is tudod,hogy ennek semmi jövője. Lehetnek szépségideálok,divatok,de az ember nem egy gyurma,amit a "partner" vagy bárki más kedvére formálhat. Emberek vagyunk;van lelkünk és érzelmeink.
2018. júl. 1. 08:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Engedd el.

Nyilván ő nem fogadott el, lehet, hogy csak addig tart ameg nem jön jobb.

Keress olyat akinek igazán te tetszel.

2018. júl. 1. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!