Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele?

Figyelt kérdés
Egy hónapja járunk együtt a barátommal. Valamelyik nap az ő gépét használtam és benéztem a faccebookjára. Erre látom hogy ír egy csaj neki. Megnéztem és majd elájulltam mert már kb annyi ideje beszél azzal a csajjal mint amióta mi járunk. És hát nem egy egyszerű baráti beszélgetés hanem már randira is hívta a csajt meg dicsérte h milyen szép. És még le is tagadott, mikor a csaj kérdezte tőle, hogy van e valakilye. Normális az ilyen? Szakítsak vele ugye? Ha tovább folytatja, le is fognak feküdni ugye?
2015. jan. 18. 19:13
 1/10 anonim ***** válasza:

Jujujj,szoknyapecér és komolytalan a párod.

Én biztos,hogy az orra alá dörgölném,hogy tudod kit nézz hülyének angyalom...

aztán azzal a lendülettel ott is hagynám.

2015. jan. 18. 19:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Szakíts vele,mindenképpen.Nem szeret téged egyértelmű.
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem keress másvalakit!
 4/10 Katolikus plébános ***** válasza:

Döntsön a többség itt gyakorin tehát 30 válaszig várj,hogy mi legyen a te privát kapcsolatod sorsa.

Arra szavazok,hogy ne. DE említsed meg a párodnak.

2015. jan. 18. 19:16
 5/10 anonim ***** válasza:
"hogy van e valakilye. " ezt olvasd el... és örülj neki hogy eddig is veled volt -.-''''
2015. jan. 18. 19:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát én is szakítás mellett maradok..nem érdemel meg..
2015. jan. 18. 19:17
 7/10 Katolikus plébános ***** válasza:
0%
Rendben,tudom én,hogy a szó elszáll a írás megmarad de az csak egy facebook beszélgetés lehet épp részegen írta. Ameddig nem derül ki,hogy megcsalt vagy valami addig ne szakíts vele hisz csak beszéltek valamiről. SZERINTEM.
2015. jan. 18. 19:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Szó nélkül lépj le.
2015. jan. 18. 19:25
 9/10 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Ha beleneznel a facebookomba,vagy a telefonoomba,rogton otthagynaalak,milyen dolog ez?En se nezem meg a Te maganbeszelgeteseidet,vagy az sms-eidet.
2015. jan. 19. 13:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Nincs jövőtök...

Te nem bízol benne ezért belenézel a facebookjába<- ezért ő hagyj ott téged

ő pedig randira hívott egy másik csajt<-ezért te hagyod ott,

Szerintem egyértelmű

2015. jan. 19. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!