Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele?
Figyelt kérdés
Egy hónapja járunk együtt a barátommal. Valamelyik nap az ő gépét használtam és benéztem a faccebookjára. Erre látom hogy ír egy csaj neki. Megnéztem és majd elájulltam mert már kb annyi ideje beszél azzal a csajjal mint amióta mi járunk. És hát nem egy egyszerű baráti beszélgetés hanem már randira is hívta a csajt meg dicsérte h milyen szép. És még le is tagadott, mikor a csaj kérdezte tőle, hogy van e valakilye. Normális az ilyen? Szakítsak vele ugye? Ha tovább folytatja, le is fognak feküdni ugye?2015. jan. 18. 19:13
1/10 anonim válasza:
Jujujj,szoknyapecér és komolytalan a párod.
Én biztos,hogy az orra alá dörgölném,hogy tudod kit nézz hülyének angyalom...
aztán azzal a lendülettel ott is hagynám.
2/10 anonim válasza:
Szakíts vele,mindenképpen.Nem szeret téged egyértelmű.
4/10 Katolikus plébános válasza:
Döntsön a többség itt gyakorin tehát 30 válaszig várj,hogy mi legyen a te privát kapcsolatod sorsa.
Arra szavazok,hogy ne. DE említsed meg a párodnak.
5/10 anonim válasza:
"hogy van e valakilye. " ezt olvasd el... és örülj neki hogy eddig is veled volt -.-''''
6/10 A kérdező kommentje:
Hát én is szakítás mellett maradok..nem érdemel meg..
2015. jan. 18. 19:17
7/10 Katolikus plébános válasza:
Rendben,tudom én,hogy a szó elszáll a írás megmarad de az csak egy facebook beszélgetés lehet épp részegen írta. Ameddig nem derül ki,hogy megcsalt vagy valami addig ne szakíts vele hisz csak beszéltek valamiről. SZERINTEM.
9/10 Takacs Laszlo 15 válasza:
Ha beleneznel a facebookomba,vagy a telefonoomba,rogton otthagynaalak,milyen dolog ez?En se nezem meg a Te maganbeszelgeteseidet,vagy az sms-eidet.
10/10 anonim válasza:
Nincs jövőtök...
Te nem bízol benne ezért belenézel a facebookjába<- ezért ő hagyj ott téged
ő pedig randira hívott egy másik csajt<-ezért te hagyod ott,
Szerintem egyértelmű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!