Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség! Hogy szakítsak így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Hogy szakítsak így vele?

Figyelt kérdés
1hónapja ismerek egy srácot. flörtöltünk chaten elég sokat meg kezdtem megkedvelni,na de most egyre furább dolgai vannak. találkozni is akart már velem de egyenlőre elhuztam hála az égnek. legutóbb elmondta h, ën vagyok neki az utolsó mentő öv. vonat alá akart menni vagy mi. helyes gyerek am. de MÁR most olyanokat ír h, îmád, szelmes, nélkülem nem tudna élni.én vagyok az élete stb. de könyörgöm! alig 1hónapja ismerem. csak chaten beszéltünk még és már is nem tudna élni nélkülem? o.O amikor gondolkoztam h, letiltom meg minden, akkor dobta be h, milyen jó h, vagyok neki mert különben már a vonat alatt lenne meg ilyenek! a barátaim szerint se jó h,vele beszélek. nem minden kerek nála szerintük. na de most mit csináljak? ezek után h, szakítsak vele meg minden kapcsolatot? és ha tényleg öngyilkos lesz? nem tudnám elviselni! segítség!! 17/L

2012. okt. 7. 00:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Írd meg neki, hogy most el kell utazz egy kis időre rokonokhoz, vagy hogy nem tudjátok fizetni az internetet, vagy kórházba kell menj hosszabb időre. Majd csak megbékél.

Ha meg a síneket választja, nem tehet felelőssé, hiszen azt mondod neki, önhibádon kívül kell távol maradj az internettől.

2012. okt. 7. 00:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Tiltsd le. Jobb az ilyenektöl tartsd távol magad. Ha vonat alá fekszik kit érdekel??? egy hülyével kevesebb. Ilyenekböl lesznek a gyilkosok am. Bekéne öket zárni.
2012. okt. 7. 00:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt nevezik érzelmi zsarolásnak,ne haragudj de minden ember a saját cselekedeteiért felelõs.Te nem leszel az õ tetteiért hibás,de ha most hagyod,hogy sarokba szorítson és plusszban magad is emészteni ezen akkor hajts fejet annak amit így akar kikényszeríteni belõlled.Fiatal vagy te még ahhoz,hogy ezt a vállaidra vedd.Te döntesz,de ez kissé dúrva.
2012. okt. 7. 00:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Mondd meg amit itt is. Hogy egy hónap után nem lehet szerelmes és hogy ne legyen már ilyen szerencsétlen. Szedje össze magát, de te viszont nem szeretnél vele nagyon semmit.
2012. okt. 7. 00:26
 5/6 A kérdező kommentje:
de am. olyan aranyos volt az elején . semmi jele nem volt h, gond lenne vele. de mostanában egyre zavarób dolgai kezdenek lenni. nem tom mire véljem ezeket. :/
2012. okt. 7. 00:32
 6/6 anonim ***** válasza:
sima tiltás.
2012. okt. 7. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!