Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek sértené az egótokat, ha talonba tennének? Mit tennétek ebben a helyzetben?
Egy egyetemre járok egy csajjal, van pár közös óránk is. Egy ideje kialakult egy ilyen jó ismerősi viszony köztünk. Ha meglátjuk egymást odamegyünk beszélgetni. Ha a közös óránk pl az utolsó együtt megyünk haza(pontosabban elkísérem a buszhoz, mert nekem útba esik, meg is várom néha míg megjön a busz) Jókat szoktunk beszélgetni, sokat nevetünk, néha facebookon is beszélünk...
Ez egy nagyon lassú folyamat volt több mint egy év. Persze van h 2 hétig nem is találkozunk...
Egyre jobban kezdtem megkedvelni, egy bő hónapja vettem a bátorságot és elhívtam randira. Ő sajnálatomra nemet mondott. Elmondta h nagyon kedvel és h ő is gondolt már rá, hogy akár több is lehetne köztünk... (Nem pont így fogalmazott, de ez volt a lényege) Ám most neki van egy kialakulóban lévő dolog valakivel, és meg szeretné várni, hogy mi lesz belőle. Viszont szeretné, hogy ez ne befolyásolja a kettőnk kapcsolatát, és hogy maradjon meg ez a jó kapcsolat.
Én belementem, és őszintének tűnt nagyon, lényegében lekéstem róla...
A következő találkozás kicsit rossz volt, de inkább csak az eleje. Aztán nagyjából olyan lett minden mint régen.
Sosem beszélt a pasijáról, facebookon sincs semmi fent róla.
Eltelt egy bő hónap közben. Ez a jó viszony továbbra is megmaradt. A héten kétszer is beszéltünk. Mindkétszer mintha célozgatott volna, hogy nincs senkije.
Pénteken pl azt mondta, hogy lesz most a múzeumok éjszakája és kinézett több jó progit is és el szeretne menni, de nincs kivel...
Most hétvégén nem érek rá, mert családi üdülésre mentünk. De elgondolkoztatott, hogy lehet azért mondja, mert nem lett abból a pasiból semmi és így velem megpróbálná?
Ti mit tennétek?
Nagyon korrekt volt, hogy őszintén elmondta hogy mi a helyzet akkor. Igazából szerintem a legjobb döntést hozta ott. Hisz mi lett volna ennél jobb? Eljött volna velem is randira és két végén égette volna a gyertyát? Nyilván az rosszabb lett volna.
Ti elhívnátok újból valahova? Vagy túlságosan sértené az egótokat az hogy talonba tett?
Abban is van valami, amit korábban írtak. Hiába őszintének tűnt, attól még kamu kifogásnak sem rossz az, amit mondott.
Az pedig hogy azt mondta h "nincs kivel elmennie"... Pont egy olyan napra mondott egy akár közös programot, mikor tudja hogy nem érek rá, hisz korábban említettem h családi kiránduláson leszek.
Akkor talan valassz. Családi kirándulás huszonevesen, vagy a csaj.
Nekem egyértelmű hova mennek.
Nekem is egyértelmű, hogy a családomat választanám. :D
A csaj ott van már egy éve, nem egy hétvége alatt fog felszívódni! Főleg nem ilyen tempóban.
Én azt gondolom, hogy egy nő sem hülye. Ha valamit akar, akkor egyértelmű jeleket ad, avagy konkrétan elmondja, hogy megváltozott a véleménye és ha esetleg még aktuális lenne az ajánlat, szívesen elmenne a kérdezővel valahova...
Én utálom ezt a tesze-toszaságot, akkor vagyok ilyen, amikor egyértelműen nem szeretnék többet a másiktól, csak nem akarom elvesíteni a társaságát. Lehet ezt szépíteni, de ezen nem segítene az sem, ha hódító hadjáratot indítana a másik.
Voltam ilyen helyzetben, az más kérdés, hogy én tényleg egy meglehetősen bonyolult se veled se nélküled kapcsolatban voltam akkor valakivel, így egyértelműen elutasítottam a srác közeledését mondván: először rendeznem kell az életemet és az érzelmeimet. Ő ennek ellenére remélt és tepert. Azt értük el a végén, hogy megszakadt a kapcsolatunk és évek óta alig beszéltünk. Fenntartom, hogy egy nagyon értékes ember, akiért egyszer végtelenül hálás lesz a párja, felesége. Attól még én a biológiámat nem tudom megerőszakolni. Semmilyen szikrát, vonzalmat nem éreztem iránta, csak valami durva nyugalmat mellette. Imádtam vele közösen programozni, baromira egyezett az értékrendünk, csomó dolgot csináltunk együtt. Elég komoly lelki vívódást okozott, hogy a testi vonzalom hiánya ellenére működne-e ez a kapcsolat, de aztán végülis a helyzet megoldotta magát és eltávolodtunk egymástól.
Ezért gondolom azt, hogy ahol már egy éve húzódik ez a dolog, annak nem adnék túl sok esélyt a közös jövőre. Ha két ember egy húron pendül, akaratlanul is gyorsabban sodródnak az árral, hiszen élvezik egymás társaságát.
Szerintem, ha egy csaj kvázi felkínálja magát, akkor az nem igazán visszatérő alkalom, akár egy programra.
A családoddal meg bármikor kirándulhatsz szinte.
Nyilván a család is fontos, de az ilyen ismerkedést nem jó elnyújtani, addig kell ütni a vasat, amíg meleg.
Mert ha nem lépsz, akkor jön más.
Kérdező, ne kombinálj, mint egy tinikomédia főhőse! Erről a hétvégéről lecsúsztál, kár érte, de lesz jövő hét is. Akkor már ne tedd. Hívd el most te, ha ő nem teszi, vagy csak hozd fel újra azt, amiről korábban mesélt neked. Biztos lehetsz benne, hogy a lány is már ezer elméletet legyártott, minden apróságot jelnek vesz. Lehet elfelejtette, hogy programod van, passz. Cselekedj, aztán majd meglátod mi lesz.
Kicsit még a 14-es válaszolóval is egyetértek, mert felnőtteknél azért nem szokás egy évig szenvedtetni egymást, de egyetemisták lévén ez még annyira nem nagy gáz. A felnőttkor küszöbén még belefér ennyi szerencsétlenkedés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!