Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/nők. Ti távolodtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők. Ti távolodtatok már el valakitől ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Volt egy randi, minden jól ment jól éreztük magunkat, szemmel láthatóan tetszem a lányka(nem volt csók). Véletlenül találkoztunk egy buliban a randi utáni napon, a lány megcsókolt hirtelen és egész éjjel kézen fogva mászkáltunk mindenhova, ölelgetett, többször összegabalyodtunk, haza is kísértem az este. Majd ezek után kb 2 nap múlva találkoztunk és olyan elhidegült volt mint még soha, és azóta csak még inkább távolodik tőlem. Viszont ha társaságban találkozunk akkor folyton flörtöl velem. De ha ketten vagyunk, vagy írok neki akkor jégből van.

Na a kérdés, hogy veletek fordult már elő ilyen, hogy valakivel megvan az összhang és mi egyéb, de mégis eltávolodtok tőle, ha igen miért? Azóta három randira hívtam, de mind a háromszor azt mondta, hogy "nagyon sokat kell tanulnia, de majd bepótoljuk" (egyetemista és rohadtul el van csúszva a tanulással), most átadtam neki a labdát, ha akar keres ha nem nem, de nem is ezen van a hangsúly, hanem a miért-en.

2018. máj. 4. 15:43
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Hát a buliban csók gondolom alkohol miatt is lehetett. Szerintem hagyd a lányt. Ha esetleg még is tetszel neki, most már jelentkezzen ő, de én a helyedben nem pörögnék rajta.
2018. máj. 4. 16:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nekem két dolog jutott eszembe, vagy az alkohol miatt oldottabb buliban, vagy valakit féltékennyé akar tenni, aki jelen van ott a társaságban.

De nem ismerem, szóval bármi lehet.

2018. máj. 4. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát én is az előttem szóló véleményét adom...ha ittas volt azt észre kellett venned, ha pedig nem, akkor szerintem is valaki olyan lehetett ott akit féltékennyé akart tenni..
2018. máj. 4. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!