Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit a legjobb ebben a helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit a legjobb ebben a helyzetben? 21L 26F

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy srác rám írt még novemberben facen. Olykor olykor beszélgettük, de nem vittük túlzásba.

Márciusban elkezdtünk jobban csevegni és találkozásra is sor került.

Nagyon jól éreztem magam vele. Rég volt ilyen. Utána hívott telefonon másnap, majd másik héten ismét találkoztunk.

Elkezdtünk együtt táncra járni, tanulásban is segít.

Kb 2 hete volt az, hogy ott aludtam először. Nagyon jó volt. Készített vacsit, filmeztünk, beszélgettünk. Múlthéten is ott aludtam , szintén készített vacsit, filmeztünk, játszottunk. Reggel evés és öltözés után egy tóhoz is elvitt.

Nagyon nagyon jól érzem magam vele! Amikor vele vagyok semmi kérdőjel nincs bennem iránta..Sokszor eljön értem kocsival, majd hazahoz.

Viszont vannak dolgok amelyek kérdőjeleket okoznak:

Tehát a táncon és tanuláskor találkozunk. Akkor tényleg nem foglalkozunk egymással. És mostanában bejött az együtt alvás is, akkor van az csak hogy végre ketten vagyunk és nincs semmi más.

Egy héten így 3x találkozunk.

A köztes időben abszolút nem beszélünk facen...semmi....fent van ..én is, és még sem keres, nem ír. Hívni szokott 2-3 naponta.

Ezen a héten nem volt együtt alvás, mert ma korán mennie kellett dolgozni, és tegnap is fáradt volt. Viszont ma kb 4-ig dolgozott. Tudta hogy ma nem csinálok semmi különösebbet..és még sem mondta, hogy legalább félórára találkozzunk.

Fura egy kicsit nekem. Vagy lehet hogy csak én gondolom túl?

soha nem volt még ilyen, hogy valakivel ne beszéljek a köztes időben...vagy olyan sem, hogy csak ennyit találkozzak valakivel.

2018. máj. 5. 19:47
 1/9 A kérdező kommentje:
Mi-
2018. máj. 5. 19:50
 2/9 anonim ***** válasza:
60%

Hát...

1. Te miért nem írsz neki vagy hívod fel?

2. Csak dugópajtinak tart

3. Beszéld meg vele szerintem,hogy most akkor mi is van valójában kettőtök közt?

2018. máj. 5. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért nem keresed te ha beszélni akarsz? Nekem is több kialakulóban levő kapcsolatom ment tönkre azért, mert én éppen elvoltam a kis világomban pár napig (persze ez többször előfordul) és nem írtam a lánynak és pontosan azt vágta a fejemhez, hogy miért nem beszélgetek vele. Ő nem írt, én meg nem éreztem kényszert arra, hogy most kezdeményezzek bármilyen beszélgetést, ha ő kezdte volna akkor oké. Szóval miért nem írsz neki te? És meg kell beszélni, hogy ilyen téren kinek mi az igénye, mert én például utálok napi szinten trécselni a párommal, hagyjuk meg a személyes találkozókra abeszélgetést.
2018. máj. 5. 20:07
 4/9 A kérdező kommentje:
jajj félreérthető az írásom...kerestem már..
2018. máj. 5. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
12%

Nekem volt ilyen. Mint kiderült, dugópajni voltam számára, szerencsére 3 hónap után kiderült.

Simán értem, mi a problémád, és mi ébreszt benned kétségeket.

Nekem azóta már új kapcsolatom van, ég és föld a két kapcsolat közötti különbség.

Próbáld vele tisztázni, hogy ez most mi.

2018. máj. 6. 09:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Semmit nem akar tőled a puncib kivül. Lényegében.
2018. máj. 6. 09:38
 7/9 A kérdező kommentje:
holnap beszélünk, nagyon kíváncsi vagyok..vagyis már felkészültem arra, hogy hagyjuk, és ki is sírtam magam. Szóval jöhet a zh-ra készülés :D
2018. máj. 6. 16:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha te eddig irtàl neki akkor hagyd .Még nem érez ragaszkodást iràntad csak el van veled.
2018. máj. 7. 05:35
 9/9 A kérdező kommentje:
nagyon boldogak vagyunk azóta :)
2018. aug. 4. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!