Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítson el egy 17 éves lány egy 30 éves férfit?
Először is légyszi kíméljetek meg a szokásos dolgoktól, hogy fúj 30 éves nem való hozzád.. stb.. mert pontosan tudom. :)
Szóval egy baráti társaságba meghívtak kézilabdázni, már másodszor voltam és úgy néz ki, hogy rendszeresen járni fogok. Rajtam kívül 1 lány és 6 fiú/férfi van. Nagyjából mindegyik 25-30 év körüli. Nekem megtetszett az egyikőjük, és.. szerelmes lettem. Tudom, hogy ez lehetetlen meg minden, de ez olyan első látásra dolog volt nálam. A baj csak az, hogy nekem még soha nem volt barátom, mindenki furcsán nézne, ha egyszer lenne valaki... főleg ha egy nálam sokkal idősebb. Semmi tapasztalatom nincs a "pasizásban". Nem vagyok bulizós típus, inkább amolyan "rendes kislány" féle. :D
Elég félénk vagyok idegenek társaságában, hát még így, hogy rajtam kívül mindenki 10 évvel idősebb..
Valami jó tanács, hogy hogyan hívhatnám fel magamra a figyelmét? Általában a kézi előtt és után is 5-10 perc van, amíg mindenki átöltözik, megtörölközik. Akkor lenne esélyem odamenni és beszélgetni.. stb. De mit mondhatnék, hogyan kezdjem el?? :)
Köszönöm annak, aki tényleg segít és megért!
Egy picit nagy a korkülönbség. Abba azért gondolj bele, ki tudod-e elégíteni az igényeit (nem a szexre gondolok :) ?
Amúgy, konszolidált szemezés a legjobb kezdet.
nem értem miért kell fújjogni..ha neki ő kell istenem...
mindenkinek más az izlése nem?az se jobb hogy a 13évesek sexelne az is fúj nem?am sok sikert=)
esetleg szervezhetnétek egy csapatsörözést, ahol mindenki jobban megismerhetné egymást, és ott talán több időtök lenne megismernetek egymást közelebbről.
szerintem csak légy bátor, vesztenivalód nincs..
ha nem jön össze, akkor se bánkódj, még tuti lesz sok hasonló helyzet, előtted az élet ;)
hajrá, légy boldog :)
ne b***tassátok már szegényt!
ha ez a kívánsága, hát legyen..
jöjjön össze azzal a sráccal
-ha működik, és úgy gondolják, h egész életükben így akarják folytatni, akkor nem volt igazunk/igazatok, h ne jöjjenek össze.
-ha viszont meg nem jön össze, akkor a saját bőrén megtanulja, h nem kell legközelebb ennyivel idősebb pasit keresni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!