Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy "csábítson" el titeket egy lány? Mi az amitől észreveszed alányt? Mit nézel meg először a lányon? Mitől tetszik meg nektek egy lány? (a korotokat is írjátok oda légyszíves)
Engem most éppen egy jó marhapörkölttel tudna elcsábítani bárki.
Ez nem vicc, sok fiúnál bejön.
De a lányok már nemigen tudnak főzni(sem)
Na ja.
A régi lányok úgy főztek mint az anyjuk, a mai lányok úgy isznak mint az apjuk!
Hát alapból az arcát nézném meg, de ha pl kihangsúlyozza a mellét vagy miniszoknyában van, akkor valahogy ösztönösen arrafele téved a tekintetem. De leginkább azért az arca számít.
20f
Ha feltűnő ruhában tuti észreveszik, amúgy akárki akármit ír , elöször mindig a külsőt nézik meg az emberek, akár nő akár férfi az illető,mivel a szemeinkkel nem láunk belülre, ez csak később derül ki. Bár érdekes,hogy sokan szeretik a miniszoknyát, pedig én pl gyakran hordok melegítőt (nem a tapadósat,hanem a lazábbakat) még is volt már érdekes esetem...........
A főzésről meg annyit,hogy én is nagyon szeretek és tudok is főzni,az más dolog,hogy ezt nem látni minden lányon, meg nincs ránk tetoválva.............
19L
Bár tény egyre többen értenek piásüveg profi forgatásához,meg a f**** megfogásához ,mint a fakanáléhoz
:D
Az emberek arca rengeteget elmond a személyiségéről. Ha úgy tűnik, hogy a csaj egészséges személyiséggel bír, tehát nem túl kihívó az öltözete, és kedves az arca, látszik rajta, hogy nincs elszállva stb., akkor az nekem nagyon vonzó tud lenni. Persze a külső is fontos, de nem kell semmi extra, habár a formás fenék nálam óriási előny! :D
A csábítás kérdése a lányoknál nagyon egyszerű: szemkontaktus, dobálod a hajad, mosolyogsz. Kb ennyi.
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!