Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarna velem ismerkedni tovább, ha megtudná hogy sok éve szexeltem az anyjával?
24 évesen voltam egy kétgyerekes, elvált anyukával, aki akkor 40 volt és netes társkeresőn ismertem meg. Párszor lefeküdtünk, de aztán megszakadt a kapcsolat, mert a nyárra elmentem a városból, aztán nem kerestük egymást. Nagyon édes, kedves, csinos nőként emlékszem rá.
Most kiderült hogy az idősebb lányával ismerkedem, aki most 21 éves. Tuti ő az. Nem merem felhozni a dolgot, mert félek a reakciójától. Pár hete ismerkedünk, eddig öt randink volt, szerintem lassan le is fekszünk majd.
27/F
Úúúúú,baxxx :DDDDD
Szép kis beltenyészet...
Ha hasonló helyzetben lennék, tehát dugtam volna 1-2 alkalommal egy jól karban tarott, akkor 40+os éves faxival, akkor a fiát egyértelműen jegelem, ha csak a gyanúja is merül fel.A fiúnak szépen megírnám, hogy bocsi, de mivel rájöttem,ki az apukája, jobb ha ezt abbahagyjuk.
Fúj. Én ilyen helyzetben nem állnék többet szóba a pasival.
Azt nem értem igazából, hogy NEKED nem lenne ciki ez az egész??
Köszi az eddigi válaszokat!
Nekem nem lenne ciki. Az anyával nem rossz viszonyban váltunk el, csak nem érdeklődtünk és megszakadt a kapcsolat. Belsőre a lány is kedves, aranyos, külsőre meg csinos, jó vele lenni és ismerkedni.
Ha véletlenül kiderül nem baj. Az mellett hogy kapcsolatot is el tudok képzelni a lánnyal.
Lehet hogy nekem ebbe nem is kellene beleszólnom igazából, hanem rendezzék majd le ezt egymás között. Én már tisztában vagyok magammal, tudom mit akarok, azon pedig úgy sem tudok változtatni, hogy ők mit akarnak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!