Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha még 30 felett keztem csak el ismerkedni és nem szexeltem eddig? Mennyire lehet ez elutasító?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 27. 18:37
1/25 anonim válasza:
Az sem tudjuk milyen nemű vagy.Amúgy röhejes.
2/25 anonim válasza:
Jobb később, mint soha. Húzz bele!
3/25 anonim válasza:
Ha eddig nem akkor most már minek!
5/25 A kérdező kommentje:
1-Te vagy röhejes!
2018. ápr. 27. 19:06
7/25 A kérdező kommentje:
Lényegtelen milyen nemű vagyok.És nem kérek privát üzeneteket!
2018. ápr. 27. 19:07
8/25 A kérdező kommentje:
Nincs semmi oka.Kaphatnék választ a kérdésemre??
2018. ápr. 27. 19:07
9/25 anonim válasza:
Szerintem, ha van lehetőséged, ismerkedj nyugodtan tovább! Nem fontos, hogy mi volt eddig, a jelen és a jövő számít! ha pedig valakivel összejössz, nem muszáj elmondani, hogy ez az első kapcsolatod.
Úgyhogy hajrá és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!