Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha még 30 felett keztem csak el ismerkedni és nem szexeltem eddig? Mennyire lehet ez elutasító?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 27. 18:37
11/25 anonim válasza:
Nem vagy elkésve,egyáltalán nem elutasító.
12/25 anonim válasza:
De biztosan van valami oka. Nem elutasító lehet, hanem kizáró. Nekünk nem probléma, de nem lesz egyszerű azért az biztos.
13/25 anonim válasza:
Választ kér, de üzenetet nem...
ÉÉÉÉÉÉrekeeeeess...
Mesélj még!
14/25 A kérdező kommentje:
11-Tahókám,nem kötelező itt okoskodni!
2018. ápr. 27. 20:34
15/25 A kérdező kommentje:
14-Igen,érdekes,neked...
2018. ápr. 27. 20:36
16/25 A kérdező kommentje:
Az az oka,hogy nem érdekelt senki,nem fejtem ki miért.Aki meg megpróbált értelmesen válaszolni,annak köszönöm!A hülye trollok meg tehetnek egy szívességet és elmehetnek már kérdés alá pocskondiázni!
2018. ápr. 27. 20:38
17/25 anonim válasza:
Ha mondjuk megismerkednék egy nővel és ez lenne a helyzet nem lenne kizáró ok csupán ez a tény hogy harminc felett kezdett el ismerkedni de azért ez nem átlagos ezért ha kapcsolatot szeretne velem akkor igen is őszintén szeretném tudni hogy mi okozta ezt hogy nem érdekelte senki. Trauma, vagy sokat dolgozott, bár mi ami inkább kizáró ok lenne hogy ha nem mondaná el szerinte miért alakult ez nála így. Amúgy mindenkinél lehet olyan tényt vagy múlt béli dolgot találni ami kérdéses és vagy elfogadható vagy sem, ha ezeken túl jól kiegészítjük egymást csupán a tény hogy mikor kezdte a szexuális / szerelmi életét nem gondolom hogy olyan sokat számítana.
18/25 A kérdező kommentje:
19-Köszönöm a választ,de szerintem amúgy annyira nem változtatna,hogy mi az indok erre,az emberek úgyis elítélik,ha valaki kicsit más természetű,keresi a helyét az életbe és keresi a társát az életre.
2018. ápr. 27. 21:13
19/25 anonim válasza:
Van akit nem zavar. Nem feltétlenül kell reklámozni a többséget elijeszti.
20/25 anonim válasza:
30 év felett kezded el keresni magad?:D viccnek is rossz vagy.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!