Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarna velem ismerkedni tovább, ha megtudná hogy sok éve szexeltem az anyjával?
24 évesen voltam egy kétgyerekes, elvált anyukával, aki akkor 40 volt és netes társkeresőn ismertem meg. Párszor lefeküdtünk, de aztán megszakadt a kapcsolat, mert a nyárra elmentem a városból, aztán nem kerestük egymást. Nagyon édes, kedves, csinos nőként emlékszem rá.
Most kiderült hogy az idősebb lányával ismerkedem, aki most 21 éves. Tuti ő az. Nem merem felhozni a dolgot, mert félek a reakciójától. Pár hete ismerkedünk, eddig öt randink volt, szerintem lassan le is fekszünk majd.
27/F
"sok éve" azaz 3 évvel ezelőtt. ezt más azért elég friss emléknek mondaná.
amúgy, ha elmondod neki, nyilván nem fog akarni tovább ismerkedni. viszont félő, hogy egyébként az anyja buktatna le. képzelem a karácsonyi vacsorákat együtt.
a helyedben ilyen kétes kapcsolattal a hátam mögött nem ismerkednék ezzel a lánnyal, és ezt a legjobb szívvel mondom.
LOL, mekkora :D
De te miért akarsz tovább ismerkedni? Nem lenne ciki az anyukájával összefutni úgy, mint a lánya pasija?
szerintem egy nagy boldog család lehettek!
Nyugtasd meg anyut, hogy ha ezt elfogadja, akkor bármikor fogtok tudni találkozni mert a segítőkész veje leszel, és sokszor lehettek majd együtt.
Szóval anyós ki lesz elégítve a legjobb anyósod lesz majd akit csak el tudsz képzelni, a lányát is kielégíted és apu és lánya örülni fognak, hogy te milyen kedves és segítőkész vagy.,
Közöld a kedves anyukával (mielőtt a lánya bemutatna téged neki), hogy a lányával jársz, mit szól hozzá.
Ha kacéran rábólint akkor nagy màkod van, mert így lehet, hogy két p@ncit is tolhatsz :)
A lánynak ne mond el, hogy anyu megvolt neked.
Ha igazán keci vagy, akkor nem mondod el neki, és mire kiderül, csinálsz egy jó nagy bonyodalmat nekik, végül lelépsz 😃
Ha normális, akkor csak simán otthagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!