Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi idővel kezdetek el ismerkedni?
Figyelt kérdés
1 hónapja ért véget a kapcsolatom , 1honapja folyamatosan dolgozom,sportolok,hogy idom ne maradjon gondolkodni de viszont a volt parommal álmodok, egyszer jobban vagyok utána meg megint totálisan mely ponton . Megismerkedtem egy sraccal akivel nagyon jól érzem magam ,szoktunk együtt kirandulni ,strand stb ..az utolsó 2 talalkozasnal már éreztem hogy meg akarna csokolni de nekem ez sok.. egyszerűen annyira felek és annyira üresnek érzem magam meg ,hogy képtelen lennek belemenni egy kapcsolatba .. ezt elmondtam neki is de ő szerinte hulyeseg lenne ha emiatt el taszítanam magamtol ..fogalmam sincs mi tevő legyek .. Nektek volt hasonló ,hogy rövid időn belül felbukkant valaki esetleg esélyt adtatok ?2018. jún. 4. 21:35
1/12 anonim válasza:
Nem képes várni rád pár hetet, hónapot? Komolyan nem értem a mai embereket...
2/12 anonim válasza:
Barátnőm a király. Ő már kapcsolatunk alatt kinézte az új pasiját és addig nem dobott ki míg az nem biztos.
Rá egy hónapra kidobta azt is egy harmadikért.
3/12 anonim válasza:
Te a fentiek alapján bőven nem vagy még túl az előző kapcsolatodon, miközben a srácot hajtja a punciszag (már elnézést, de aki a fentiekre úgy reagál, ahogy leírtad, az szimplán képtelen uralkodni magán).
4/12 anonim válasza:
Én az előző több éves kapcsolatom után 1 hónap gyász időt adtam magamnak. Úgy voltam vele, ha együtt kell lennünk úgyis próbáljuk megmenteni. Nem így lett, szóval 1 hónap után kezdtem el ismerkedni. 21L
5/12 anonim válasza:
A legutóbbi kapcsolatom óta több év telt el. Nem azt mondom, hogy ez követendő példa, de valamennyi időt mindenképp szánjál arra, hogy szépen lerendezt, lezárd az előző kapcsolatod, mert különben óhatatlanul is beleviszed a kialakulóba. Az új ember sem érdemli, hogy vele vagy és közben az ex jár a fejedben, és azt sem hogy "gyógyírként" legyen jelen az életedben. Ha igazán érdekled, akkor kérhetsz egy kis időt, meg fog várni. Bár mondjuk manapság nem divat, de reméljük a te embered képes rá. (N)
6/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat , igen én is így gondolom ,hogy ameddig nem érzem úgy,hogy teljesen le tudtam magamban az egeszet zárni nem szeretnek belemenni egy kapcsolatba meg eléggé nagyot csalódtam és őszintén megijeszt egy kapcsolat és nem feltetlen tudnám 100ig oda tenni magam főleg úgy hogy vannak napok mikor senkivel se akarok beszélni ..csak ugye a legutolsó két találkozásánál már a végén olyan gyomoridegem volt ,hogy tudtam meg akar csókolni valoszinuleg és utána ő is mondta ,hogy nem akar nagyot koppani hogy vár vár és nem lesz semmii..és csalódott ,hogy semmi nincs meg köztünk ..
2018. jún. 5. 05:36
7/12 anonim válasza:
Két nap totál vagyok, harmadiktól már rendben minden. Jöhet a következő.
8/12 anonim válasza:
Legalább fél év. Nekem volt egy szakításom, másfél év után kezdtem ,,nyílni" a külvilág felé. De kinél hogy. Ha voltak érzelmeid az előző kapcsolatodba, akkor ez ami alakulóban van, csak gyógykapcsolat lenne. Amíg nem érzed hogy lelkileg helyre jöttél, addig nem érdemes belevágni, mert magadat is becsapod.
De ahogy érzed, én ezt tapasztaltam.
30f
9/12 anonim válasza:
Ez teljesen attól függ, hogy mennyire viselt meg a szakítás. Volt, hogy kapcsolat közben lettem szerelmes hirtelen, hétfőn szakítottam, szerdán már a másikkal voltam, volt hogy annyira megviselt, hogy másfél évig nem is néztem más után, de volt, hogy 2-3 hét után teljesen jól voltam. Kapcsolattól függ.
10/12 anonim válasza:
Kapcsolattól függ. Nem a hossza számít, hanem a minősége. Nekem is volt, hogy 1,5 évig nem tudtam ismerkedni. Majd egy másik kapcsolatom után 2 héttel már randiztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!