Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után általában mennyi idővel kezdtek el újra ismerkedni?
Pár hónapig jártam az exemmel, de sok évig szerelmes voltam belé előtte..
Miután szakítottunk 1 hónap múlva már randiztam valakivel és csókolóztunk is.
Nehéz volt, nem álltam még készen rá, de segített elfelejteni , hogy ismerkedtem másokkal és éreztem, hogy tetszem nekik, fontos vagyok nekik.
Jó érzés volt azok után, hogy kidobott az ex.
De úgy igazán ismerkedni és már nem gondolni randikon a hülye exre, csak majdnem egy év után sikerült.. Akkor lett komoly kapcsolatom és akkor éreztem úgy tényleg, hogy magam mögött tudom hagyni a múltat és már nem érdekel az ex, nem mennék hozzá vissza, fontosabb volt már az új pasi, akivel akkor ismerkedtem(és azóta is együtt vagyok vele).
Fokozatosan egyre jobb lett, de tényleg jót tett az ismerkedés. Főleg hogy az exemnek új párja lett rögtön a szakításunk után, jól esett, hogy én is ismerkedek és lehetne nekem is valakim ha akarnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!