Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fájdalmas szakítás után mennyi idővel "érdemes" ismerkedni?
szerintem az segít túllépni, ha beszélgetsz új emberekkel. ez lehet egy számodra érdekes nő is. nem kell beleugrani, siettetni, de miért ne találkozhatnátok?
a kapcsolat az más. én most érzem, hogy a korábbi kapcsolataim miatt bizalmatlan vagyok azzal, aki most van mellettem. ezen viszont nem tudom, az idő segített-e volna, ha várok még. most legalább van motiváció, hogy rendbe tegyem a fejem.
a szakítás és az új kapcsolat közt amúgy fél év telt el.
EGy új kapcsolat csak az érzést pótolja, tehát érzelmileg kihasználnád a másikat. Csak azért hogy legyen valakid, nem érdemes.
Ha már majdnem 100%-ba túl vagy rajta, jó gondolsz rá, de nem érzel már semmit az ex iránt, akkor lehet kezdeni kifele nyitni. 2 hónap szerintem nem sok idő, bár nem tudom milyen érzelmek voltak a kapcsolatba. Én 1 éve egyedül vagyok, jó ismerkedek, de még a fejembe van az ex...
28f
Köszi!
1, Igen, de ha nővel ismerkedem abból valószínű több lesz mint beszélgetés. Még gondolkodom a dolgon Magamba fordulni sem szeretnék, szóval alapvetően jó ötletnek tartom a nyitást.
3, Nem akarnék senkit kihasználni. Arra gondoltam talán a felejtés is könnyebben menne, ha ismerkednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!