Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyit érdemes várni amíg az ember elkezd megint randizni?
a szakítás után (engem dobtak) 2 héttel elmentem randizni, pedig iszonyúan fájt még akkor a dolog. de be is jött a srác, és így sokkal jobb és könnyebb volt!
együtt vagyunk azóta is, 1 éve. :)
Ez változó. Engem mikor az első pasim kidobott, iszonyúan ki voltam, mert nagyon szerelmes voltam belé, tehát kiborultam. Egy hétre rá egy srác megvigasztalt,kedveskedett,és nyomult. Én nem voltam éppelméjűségemben, ezért összejöttem vele. Fél évig együtt voltunk, mire kihevertem az előző pasimat. Ekkor szakítottam vele, és pár napra rá összejöttem egy harmadik pasival, akivel halálosan egymásba szerettünk. Már 2 éve együtt vagyunk, szinte minden nap együtt vagyunk, és mégsem unjuk egymást, még mindig nagyon szerelmesek vagyunk.:)
Szóval ezt nem lehet megítélni. Attól függ, mennyi időbe telik kiheverni az előzőt. Nekem 2 nap alatt sikerült kihevernem a 2. pasimat, mert nem szerettem. Viszont utólag visszanézve tuti nem jönnék össze vele újra, hisz nem is szerettem úgy, ahogy kellett volna. Ne kövesd el ezt a hibát, várj amíg kihevered az előzőt! Ha még megmozdul benned valami ott belül a szívednél, mikor meglátod az exedet, akkor nem szabad új kapcsolatba lépned. Max akkor, ha biztos vagy benne, hogy halálosan beleszerettél valaki másba.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!