Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi idővel kezdetek el ismerkedni?
Figyelt kérdés
1 hónapja ért véget a kapcsolatom , 1honapja folyamatosan dolgozom,sportolok,hogy idom ne maradjon gondolkodni de viszont a volt parommal álmodok, egyszer jobban vagyok utána meg megint totálisan mely ponton . Megismerkedtem egy sraccal akivel nagyon jól érzem magam ,szoktunk együtt kirandulni ,strand stb ..az utolsó 2 talalkozasnal már éreztem hogy meg akarna csokolni de nekem ez sok.. egyszerűen annyira felek és annyira üresnek érzem magam meg ,hogy képtelen lennek belemenni egy kapcsolatba .. ezt elmondtam neki is de ő szerinte hulyeseg lenne ha emiatt el taszítanam magamtol ..fogalmam sincs mi tevő legyek .. Nektek volt hasonló ,hogy rövid időn belül felbukkant valaki esetleg esélyt adtatok ?2018. jún. 4. 21:35
11/12 anonim válasza:
Fél évvel utána kezdtem ismerkedni, de az első randim borzalmas volt, hagyjuk :D
A párommal csak újabb fél év múlva tudtunk találkozni, de akkor már csomót beszélgettünk.
12/12 anonim válasza:
1 hónap után. Pedig eléggé megviselt akkor a szakítás. Aztán hirtelen talpra álltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!