Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet ertelmes pasikkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ertelmes pasikkal ismerkedni Budapesten?

Figyelt kérdés
27 eves nő vagyok, nem tudom hol ismerkedjek. Munkahelyemen mar majdnem mindenki házas, nincsenek nagyon új arcok. Hobbim a futás és a sport, de edzőteremben csak nők vannak, mivel aerobicozni járok. Néha megyek barátokkal szórakozni, de kinőttem már a fesztiválokat, üres bulikat is. Tényleg csak a tinder marad? Vagy várjam hogy valki leszólit az utcán?

2018. jún. 5. 18:58
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Privátot ne kuldhetek, nem fogok ra valaszolni
2018. jún. 5. 19:01
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom én idióta vagyok...:D
2018. jún. 5. 19:02
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Van aki szerint jó ötlet és mások szerint nem, de ha gondolod próbálkozhatsz itt is :D 20/f
2018. jún. 5. 19:10
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Az élet egy nagyon bonyolult dolog. Munka után sok embert látni az utcákon, a tömegközlekedési eszközökön, a bevásárlóközpontokban, a kajáldákban, a parkokban, szóval mindenhol emberek vannak.

Nem tudom, mit vár az ember ismerkedés gyanánt, ha mindenhol emberek vannak, de nem mer ismerkedni a való életben.

A Tinder és tsi. csak egyfajta virtualizációt ad az embernek. Az utcán való leszólításra várás hamarabb megtörténik egy kéregetőtl, vagy egy útbaigazítást kárőtől, mint a "nagy Ő"-től.

2018. jún. 5. 19:13
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

Nyilván nincs külön szegmense egy városnak sem, ahol csak 'értelmes' pasik vannak. A barátaid ismerősei közül nem tudsz valakivel ismerkedni? Ez a legjobb megoldás szerintem, egyrészt nagyjából tudod mit várj, másrészt a másik is hasonló szándékkal fog hozzád állni.

Az utcán leszólítás már nem túl gyakori - főleg nem betanult szöveg nélkül - és szórakozás közben is kevesebb esély van a kontaktusra, ha barátok között van az ember (nagy eséllyel nem fognak 3-4-5 ember mellett megszólítani). A tinder meg elég komolytalan.

Egy-két barátnőddel lazább, szervezett szabadtéri programokra nem rossz ötlet elmenni, lehet túrázni, futni, várostnézni, lófrálni adott helyeken, stb. Nyithatsz te is mások felé, nem feltétlen kell megvárni, míg valaki odamegy hozzád; ettől még nem leszel kevésbé nő és nem fogsz idiótának tűnni.

2018. jún. 5. 19:14
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Bárhol. De fogadni mernék, hogy ők neked "lúzerek", észrevehetetlenek, ezért is csalódtál annyi nem lúzer menőben, mert őket viszont észreveszed :)
2018. jún. 5. 19:16
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a személyes ismerkedés a legjobb.

Terjeszd ki a komfort zónádat, kapcsolati hálódat és a környezeted határát ahol mozogsz.

A kollégáid már házasok, de közős programok révén talalkozhatsz emberekkel az ő köreikből. Barátaiddal, barátnőiddel is szervezhettek programokat, ahol lehet ismerkedni emberekkel vagy azok ismerőseivel. Új programokat us kitalalhattok. De ha futás közben meglátsz egy vonzó férfit, akkor megszólítgatod.

Minél több helyen bukkansz fel és minél több emberrel kerülsz kapcsolatba, annál nagyobb eséllyel találkozol egy számodra vonzó emberel.

Legyél nyitott, de akar te is kezdeményezhetsz.

2018. jún. 5. 19:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Bárhol, csak ehhez esélyt kellene adnod azoknak, akik leszólítanak, még ha nem is néznek ki tökéletesen.
2018. jún. 5. 19:35
 9/12 anonim ***** válasza:
80%

"Vagy várjam hogy valki leszólit az utcán?"

Vagy esetleg szólítsd le őt te... ez nem jutott eszedbe? :D

2018. jún. 5. 19:35
 10/12 anonim ***** válasza:
28%
Értelmes férfi, az ritka, mint a fehér holló, kb. 1%.
2018. jún. 5. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!