Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklődik a férfi, ha minden csodálatosan alakult?
gondoltam, visszajelzek, hogy mindenkinek igaza volt: más nő, sőt nagy valószínűséggel nőK is voltak/vannak a tarsolyában, és eléggé csélcsap természetű ember. Nyilván aki ilyen jól tud szédíteni, hogy pár óra alatt teljesen elvarázsol, az mással is ilyen mesterien meg tudja tenni. Én persze azt hittem, hogy csak nekem szólt. Nyilvánvalóan nagyon vonzódott hozzám, de úgy tűnik, hogy még sok más nőhöz is nagyon vonzódik.
Mindenesetre jó lecke volt, de így is nagyon szép és maradandó élmény volt, sokszor eszembe jut még a mai napig.
Nem akarlak megbántani, de nem vagy szép ennyi, nyugi én se... A két kezemen nem tudnám megszámolni hány nő vert ezért át.
Nekem is eszembe jutnak, a szép emlékek... Aztán mikor a fejedhez kapsz, hogy egy senki voltál számára, legszívesebben felgyújtanád a világot, hogy ilyenek vagyunk.
És a szerelem bár ne létezne ezen a kibaxot földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!