Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem érdeklődik a férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklődik a férfi, ha minden csodálatosan alakult?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem valakivel, és végül úgy alakult, hogy hosszú órákig kettesben voltunk, ami alatt magyon szoros kapcsolat alakult ki közöttünk. Teljesen egyértelmű volt, hogy testileg-lelkileg nagyon vonzódunk egymáshoz. Azt hittem, minden sínen van, de épp hogy rámírogatott azóta, és egyáltalán fel sem merült, hogy találkozni akarna velem, holott korábban erről volt szó.
2018. jún. 5. 20:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
egyszerűen nem hiszem, hogy másra gondolt közben. inkább afelé hajlok, amit 8-as mond, bár nem szikra volt közöttünk, hanem tűzijáték, de valószínűleg rájött, hogy mégsem vagyunk egymáshoz valók.
2018. jún. 6. 07:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen fellángolós típusok.
2018. jún. 6. 08:38
 13/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van barátnője. Közben erre a bulira valamiért egyedül ment el. Aztán kicsit beleélte magát, kicsit fellángolt, kikacsintott a kapcsolatból. Másnap józan ésszel átgondolta, ez lehet most.
2018. jún. 6. 09:07
 14/19 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, nem, nincs barátnője, közös barátaink voltak ott, akikkel mindketten nagyon jóban vagyunk. tudtam volna róla. inkább egy fellángolás lehetett.
2018. jún. 6. 10:45
 15/19 A kérdező kommentje:
most már minden rendben, meg lett beszélve a randi.
2018. jún. 6. 22:50
 16/19 A kérdező kommentje:

gondoltam, visszajelzek, hogy mindenkinek igaza volt: más nő, sőt nagy valószínűséggel nőK is voltak/vannak a tarsolyában, és eléggé csélcsap természetű ember. Nyilván aki ilyen jól tud szédíteni, hogy pár óra alatt teljesen elvarázsol, az mással is ilyen mesterien meg tudja tenni. Én persze azt hittem, hogy csak nekem szólt. Nyilvánvalóan nagyon vonzódott hozzám, de úgy tűnik, hogy még sok más nőhöz is nagyon vonzódik.

Mindenesetre jó lecke volt, de így is nagyon szép és maradandó élmény volt, sokszor eszembe jut még a mai napig.

2018. jún. 26. 00:29
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani, de nem vagy szép ennyi, nyugi én se... A két kezemen nem tudnám megszámolni hány nő vert ezért át.

Nekem is eszembe jutnak, a szép emlékek... Aztán mikor a fejedhez kapsz, hogy egy senki voltál számára, legszívesebben felgyújtanád a világot, hogy ilyenek vagyunk.

És a szerelem bár ne létezne ezen a kibaxot földön.

2019. márc. 15. 02:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Még azt tudom tanácsolni, hogy vedd észre a kevésbé szép embereket is. Sokszor nagyobb lelkük van, mint egy csodaszépen kinéző illetnek.
2019. márc. 15. 02:23
 19/19 A kérdező kommentje:
már miért ne lennék szép. semmi baj a külsőmmel.
2019. márc. 16. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!