Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal. Valami férfi segítene?
Adott egy srac akivel eleg joban vagyunk, eleg joba ahhoz hogy megbeszeltuk hogy belefernek extrak a dologba. Eleg laza o is, en is ugyhogy nem gondoltam hogy ebbol problema lesz. Egyutt voltunk ketszer-haromszor, tok jo volt, mindketten jol ereztuk magunkat de nem volt szex csak petting. Aztan egyik delutan telefonaltam vele es csak igy elhintette hogy amugy tobbet ilyen nem lesz. Azt gondoltam hogy viccel mert amugy ilyen nem tul beszedes meg kicsit flegma tipus, de ugy tunik hogy komolyan gondolta es nekem ez most tok furcsa. Valami ferfi magyarazza mar el hogy mi jar ilyenkor a fergi agyba :D marmint ez lehet csak az en logikam de ha zold utat kapsz egy csajnal akkor mi uthet be ami miatt beoffoljatok? Es nem, nincs sem komoly kapcsolat, sem erzelmek a kepben.. hogy lehet ilyenrol egyjaltalan beszelni? Vagy hangyjam inkabb?
Koszi elore is
Nekem a leírásból egyből az jött le, hogy ő többet akar, ezért csak húzza az agyad azzal, hogy nem lesz ilyen többször, hogy lássa, hogy akarod-e. Vagy tudja, hogy te nem akarsz tőle többet, és nem akar magának fájdalmat okozni ezzel.
Az nem lehet, hogy nem volt jó, mert akkor egy után mondta volna, nem három.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!