Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem érdeklődik a férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklődik a férfi, ha minden csodálatosan alakult?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem valakivel, és végül úgy alakult, hogy hosszú órákig kettesben voltunk, ami alatt magyon szoros kapcsolat alakult ki közöttünk. Teljesen egyértelmű volt, hogy testileg-lelkileg nagyon vonzódunk egymáshoz. Azt hittem, minden sínen van, de épp hogy rámírogatott azóta, és egyáltalán fel sem merült, hogy találkozni akarna velem, holott korábban erről volt szó.
2018. jún. 5. 20:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy más is képben van. Nem akarja folytatni, amíg nem döntött. Sajnos sok ilyen pasi van.
2018. jún. 5. 20:59
 2/19 anonim ***** válasza:
Hagyd rá.
2018. jún. 5. 20:59
 3/19 A kérdező kommentje:

Elvileg nincs más képben. Egy buliban találkoztunk, ahová mindenki vitte a párját, akinek volt. Nem internetes randizásról van szó. Nagyon lelkes volt irántam.

Nyilván rá kell hagynom, de annyira nehéz elengedni, mert nagyon intenzív és különleges volt ez a találkozás. Jó lenne érteni, hogy miért történt így.

2018. jún. 5. 21:11
 4/19 anonim ***** válasza:
50%
Lefeküdtetek? Mert ha nem akkor lehet hogy azért, ha meg igen akkor lehet hogy úgy van vele hogy már megkapott szóval elég volt.
2018. jún. 5. 22:21
 5/19 A kérdező kommentje:
nem feküdtünk le, de első találkozás volt. azért mert első találkozáskor nem fekszem le valakivel, már le kell lépni? minden nagyon ígéretesen alakult.
2018. jún. 5. 22:41
 6/19 iamaveryniceguy ***** válasza:
41%

"ami alatt magyon szoros kapcsolat alakult ki közöttünk"

Szóval első találkozás alatti hosszú órák után írod ezt. Gondolom ezt neki is kifejezted és most menekül, amerre csak lát.

Tudok mikor alakul ki szoros kapcsolat két ember között? Hónapok(?)-évek alatt.

2018. jún. 5. 22:59
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem, pont hogy ő volt a hevesebb, és az ő lelkesedése vitt bele engem ebbe. Én inkább fékeztem a dolgokat, de azért kifejeztem, hogy mennyire tetszik nekem.
2018. jún. 5. 23:04
 8/19 iamaveryniceguy ***** válasza:
50%
Ebben az esetben rájött, hogy csak "fellángolás volt" és igazából egyáltalán nincs meg köztetek a szikra.
2018. jún. 5. 23:05
 9/19 anonim ***** válasza:
Exem ezt csinálta, majd hetek múlva közölte, hogy ezek az apró dolgok azért voltak mert olyankor eszébe jutott az exe akit még szeret.....
2018. jún. 6. 01:40
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert a buliba nem vitt senkit, attól ismerkedhet másokkal...
2018. jún. 6. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!