Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első körben sokat dob egy férfi sikerén az, hogyha sportos, jól kidolgozott teste van?
Azoknál a lányoknál, akiknek tetszik a sportos, jól kidolgozott test, náluk igen.
Azoknál a lányoknál, akiknek meg ez nem tetszik, azoknál nem.
Én ilyen vagyok,és hidd el ez rengeteget dob.
Kevesebbet kell dumálni komolyan,nagyon szeretik a nők a kigyúrt testet.
Amit itt írnak ne hidd el,én TAPASZTALATból írom amit írok.
Nekem nagyon sok olyan eset is volt,hogy randi nélkül már ágyba jött a lány,míg egy gyerek 3.randin se feküdhetett le vele.
Szórakozóhelyen álltam a pultnál annyit éreztem,hogy valaki a karjaim vállaim simizi,meg picit rámarkol a hátsómra,odafurdoluk,a csaj elkezdte de jól nézel.
Mondtam mehetünk kicsit máshova is,csak ott voltaz ,,utánfutója" mármint a palija ezért nem lehetett.
A nők egy bizonyos körében. Ők, általában látnak egy kigyúrt pasit, már ugranak rá. Van pár kigyúrt ismerősöm és vannak lányok, akik körbe körbe járnak rajtuk.
Viszont vannak nők, akiket sehogy sem tudnak megkapni. Nekik más érték is van, mint az izom.
Akinek alapból a sportos test tetszik, annál előny. De akinek nem az jön be főként, azt sem hiszem, hogy csak emiatt visszautasítana.
"Szórakozóhelyen álltam a pultnál annyit éreztem,hogy valaki a karjaim vállaim simizi,meg picit rámarkol a hátsómra,odafurdoluk,a csaj elkezdte de jól nézel."
Velem is volt már hasonló, pedig majdnem két méteres magassággal vagyok kemény 80 kiló. :P
Igen, segit. De a sportos, kidolgozott test nem azonos a konditerembol szabadult, kokszos ketajtos szekrenyekkel. Az taszito.
Nekem a vekonyabb, izmos test jon be, amolyan atleta testalkat.
"Akinek tetszik, az rámozdul, akinek nem tetszik, az nem, meg belső értékek fontosabbak stb."
Kiakasztotok ezekkel a hülyének néző, hazug nagyotmondásokkal. :D MINDEN NŐNEK BEJÖN A SPORTOS, IGÉNYES FÉRFITEST!!!
Nekem pl kifejezetten nem tetszik a "sportos, kidolgozott" test, se az ahhoz szükséges életmód.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!